O PROSTOLOAIE de la Digi24 l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă în 1990 se AFLA în Piața Universității !!!!!

O PROSTOLOAIE de la Digi24 l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă în 1990 se AFLA în Piața Universității !!!!!

Gafă la Digi24: O prostoloaie, realizatoare TV, l-a intrebat pe Marian Munteanu, care a stat in coma 4 zile dupa ce un miner a incercat sa il decapiteze cu o secure, daca a fost in Piata Universitatii la Mineriada din 1990. După un moment de tăcere, Marian Munteanu a răspuns ironic: ''Da, am trecut si eu pe acolo!…''
Conducerea Digi24 a reacționat prompt și a decis s-o scoată pe Oana Zamfir de pe post.

Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii "Romania 24" de la Digi24, l-a intrebat pe Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in timpul Mineriadei din 1990, daca a fost si el "in piata Universitatii, in acea perioada, cand au venit minerii". Amintim ca Marian Munteanu, simbol al Pietei Universitatii, a stat in coma timp de patru zile in 1990 dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure, scrie Reporter Virtual.

Marian Munteanu era in direct, prin telefon, la Digi24, in contextul punerii sub acuzare, astazi, a lui Ion Iliescu si Virgil Magureanu pentru mineriada din 1990.

Marian Munteanu, sufletul si simbolul Pietei Universitatii, a stat in coma timp de patru zile in 1990 dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure. Ulterior, Parchetul i-a intocmit lui Denes Domokos dosar penal pentru tentativa de omor, acesta fiind condamnat la 8 ani de inchisoare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...