O PROSTOLOAIE de la Digi24 l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă în 1990 se AFLA în Piața Universității !!!!!

O PROSTOLOAIE de la Digi24 l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă în 1990 se AFLA în Piața Universității !!!!!

Gafă la Digi24: O prostoloaie, realizatoare TV, l-a intrebat pe Marian Munteanu, care a stat in coma 4 zile dupa ce un miner a incercat sa il decapiteze cu o secure, daca a fost in Piata Universitatii la Mineriada din 1990. După un moment de tăcere, Marian Munteanu a răspuns ironic: ''Da, am trecut si eu pe acolo!…''
Conducerea Digi24 a reacționat prompt și a decis s-o scoată pe Oana Zamfir de pe post.

Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii "Romania 24" de la Digi24, l-a intrebat pe Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in timpul Mineriadei din 1990, daca a fost si el "in piata Universitatii, in acea perioada, cand au venit minerii". Amintim ca Marian Munteanu, simbol al Pietei Universitatii, a stat in coma timp de patru zile in 1990 dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure, scrie Reporter Virtual.

Marian Munteanu era in direct, prin telefon, la Digi24, in contextul punerii sub acuzare, astazi, a lui Ion Iliescu si Virgil Magureanu pentru mineriada din 1990.

Marian Munteanu, sufletul si simbolul Pietei Universitatii, a stat in coma timp de patru zile in 1990 dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure. Ulterior, Parchetul i-a intocmit lui Denes Domokos dosar penal pentru tentativa de omor, acesta fiind condamnat la 8 ani de inchisoare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Foarte interesante amănunte...

5 Noua Eră. Primul pas, de acomodare, a fost făcut...