O PROSTOLOAIE de la Digi24 l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă în 1990 se AFLA în Piața Universității !!!!!

O PROSTOLOAIE de la Digi24 l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă în 1990 se AFLA în Piața Universității !!!!!

Gafă la Digi24: O prostoloaie, realizatoare TV, l-a intrebat pe Marian Munteanu, care a stat in coma 4 zile dupa ce un miner a incercat sa il decapiteze cu o secure, daca a fost in Piata Universitatii la Mineriada din 1990. După un moment de tăcere, Marian Munteanu a răspuns ironic: ''Da, am trecut si eu pe acolo!…''
Conducerea Digi24 a reacționat prompt și a decis s-o scoată pe Oana Zamfir de pe post.

Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii "Romania 24" de la Digi24, l-a intrebat pe Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in timpul Mineriadei din 1990, daca a fost si el "in piata Universitatii, in acea perioada, cand au venit minerii". Amintim ca Marian Munteanu, simbol al Pietei Universitatii, a stat in coma timp de patru zile in 1990 dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure, scrie Reporter Virtual.

Marian Munteanu era in direct, prin telefon, la Digi24, in contextul punerii sub acuzare, astazi, a lui Ion Iliescu si Virgil Magureanu pentru mineriada din 1990.

Marian Munteanu, sufletul si simbolul Pietei Universitatii, a stat in coma timp de patru zile in 1990 dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure. Ulterior, Parchetul i-a intocmit lui Denes Domokos dosar penal pentru tentativa de omor, acesta fiind condamnat la 8 ani de inchisoare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Percheziții la clanul interlop Duduianu

3 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

4 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

5 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?