Oameni buni, ați UITAT CINE a FĂCUT Codul Fiscal?

Oameni buni, ați UITAT CINE a FĂCUT Codul Fiscal?

Asistăm de câteva zile la cea mai cruntă INTOXICARE/DEZINFORMARE produsă de aparatul de propagandă al SISTEMULUI. Alimentată cu declarații de un naționalism scârbos de păpușa penală Victor Ponta. Iar toată lumea difuzează acest borhot menit să amețească mințile oamenilor. Chiar NIMENI nu-și mai aduce, subit, cine a scris Codul Fiscal? Care este transformat acum de PROPAGANDA SISTEMULUI în MIZA ROMÂNIA vs INTERESE STRĂINE?

4 MOMENTE MENITE SĂ VĂ ÎMPROSPĂTEZE MEMORIA

14 MARTIE 2015

"Cel mai important proiect al Guvernului în anul 2015 este Codul Fiscal (la care Darius Vâlcov a avut și va continua să aibă un rol determinant !).

Vreau să asigur pe toată lumea că acest proiect merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică !

Dezvoltarea economică a țării este direct legată de adoptarea și implementarea acestui nou Cod — posibilă datorită muncii oamenilor din această țară și rezultatelor guvernării din 2012-2015 !", a scris premierul Victor Ponta, pe Facebook.

15 MARTIE 2015/Curierul Național

Ponta: Vâlcov rămâne în funcţie până când Codul Fiscal trece de Parlament

Premierul a explicat că procedura de aprobare a codului trebuie reluată, dacă se schimbă persoana ministrului. Premierul Victor Ponta a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, va rămâne în funcţie „teoretic”, până ce Codul Fiscal va fi aprobat de Parlament, informează B1.ro. Victor Ponta a explicat că procedura de aprobare a codului trebuie reluată, dacă se schimbă persoana ministrului. Totodată, Ponta a anunţat că proiectul noului Cod Fiscal va ajunge la Senat cel târziu pe 25 martie. „Codul Fiscal va fi finalizat în perioada următoare şi cel târziu pe 25 va fi la Senat şi voi cere proceduri de urgenţă. (..) Dacă voi constata că prin măsuri procedurale PNL va încerca să amâne votul, iau în calcul o angajare a responsabilităţii. (..)  În măsura în care se schimbă persoana ministrului trebuie să reluăm circuitul de aprobare. Voi transmite solicitarea de demisie imediat după ce în şedinţa de Guvern aprobăm cele două proiecte şi pleacă spre Parlament. Miercurea cealaltă cel mai târziu”, a spus premierul. Premierul a vorbit despre o nominalizare pentru preluarea portofoliului Finanţelor, afirmând că va discuta cu persoanele pe care doreşte să le propună, apoi va transmite preşedintelui nominalizarea. ”I-am spus lui Klaus Iohannis că vreau să finalizez Codul Fiscal. 

17 MARTIE 2015

Adrianhalpert.com /Codul Fiscal, cash, la pungă prin cimitire…

Cuvântul „PUNGAȘ” capătă noi valențe în limba română după „năzdrăvăniile” penale ale încă ministrului de finanțe Darius Vâlcov (e demisionar dar stă cu fundul pe același scaun), care lua șpaga la pungi de plastic, unele întâlniri cu mituitorii având loc chiar în cimitir! Iată ce spun procurorii în referatul DNA prin care cer arestarea stimabilului:
„Remiterea sumelor de bani catre Valcov s-a realizat in pungi de plastic in transe cuprinse intre 400.000 si 1.000.000 de lei”
Doi pe-o cracă: premierul Ponta și ministrul PUNGAș Darius Vâlcov, singurul român care poate face un cod fiscal „beton”…
Dar nu despre Darius Vâlcovvreau să scriu, ci despre primul-ministru Victor Ponta. Are omul ăsta un noroc fantastic: toată presa e cu ochii pe reținerea șefului ANI, astfel că un anunț incredibil făcut de Victor Viorel a fost trecut la capitolul „și altele”:Vâlcov (demisionar de duminică) va fi menținut în fruntea ministerului până la finalizarea proiectelor de Cod Fiscal și Cod de procedură fiscală și până la aprobarea lor într-o ședință de Guvern, probabil miercurea viitoare, peste mai mult de o săptămână!

În DEX, în dreptul cuvântului pe care l-am menționat, găsim următoarea explicație: „Hoț de buzunare; p. gener. hoț. ♦ Om șmecher, viclean, escroc”. De acum, ar trebui adăugată o nouă definiție: Darius Vâlcov,ministru de finanțe în Guvernul Ponta…

Și nu numai atât! Tot Ponta a anunțat astăzi că, „dacă PNL va bloca noul Cod Fiscal”, el este gata să-și asume răspunderea în Parlament pentru acesta!

Într-o țară normală, un asemenea anunț făcut de premier ar fi dus la decapitarea sa de către mass-media. La noi însă, beneficiind de autismul Opoziției și de tăcerile îngăduitoare ale președintelui Klaus Iohannis, șefului Guvernului i se pare normal să se prezinte în Parlament cu un Cod Fiscal făcut de un PUNGAȘ! Iar presa tace îngăduitoare, fie o parte a ei surprinsă de succesiunea evenimentelor, fie, altă parte a ei, complice și care mai și laudă…

20 MARTIE 2015

Prisacariu.ro /Ponta s-a imbecilizat deplin: insistă cu codul fiscal al șpăgii

Tocmai l-am auzit pe Ponta miorlăind la tv că Vâlcov a muncit la Codul Fiscal și că va fi cooptat într-un grup de lucru care să definitiveze acest nou cod fiscal, deși ieri i-a fost acceptată demisia. Presupun că cei care laudă codul fiscal al lui Vâlcov (unii sînt chiar oameni cu scaun la cap) sînt încîntați și mulțumiți. 

Ceea ce mă face să mă întreb dacă nu cumva am înnebunit cu toții. Cum dracu’ să lauzi un cod fiscal întocmit de un șpăgar de cea mai joasă speță? Cum dracu’ e posibil să faci analize economice docte despre cum vrea să scadă Vâlcov TVA-ul la (sau sub) 20% cînd Vâlcov știe despre 20% că reprezintă șpaga lui din bani publici? Cum mama dracului să nu înțelegi că unul care vămuiește cu o cincime fondurile publice pe care le alocă nu are cum să aibă bună-credință atunci cînd vine vorba de bugetul țării?

Vâlcov și codul lui fiscal sînt un oximoron deplin: un hoț ordinar care scade bugetul public prin furt (dacă Vâlcov fură din contractele de stat, atunci contractele costă mai mult, ca să acopere șpaga, deci noi cu toții pierdem bani, logic) pretinde că, de fapt, îl crește prin scăderea unor taxe.  O minciună cît toată guvernarea Ponta și, pînă la urmă, cît mai toată clasa politică din România. Ca și cum nu ar fi suficient că sîntem în situația absurdă în care un șpăgar pretinde că ne aduce bani (deși ne ia), imbecilul de Ponta zice că Vâlcov va lucra și din arest la acest cod fiscal. Același Ponta care are un cumnat care fură chiar mai mult decît Vâlcov: 54% dintr-un proiect pe bani europeni (conform DNA).

E bezna minții: un stîlp al economiei negre (Vâlcov cu șpăgile lui) ne promite că are soluția magică să transforme România într-o economie deplin albă (prin soluții fiscale de scădere de taxe). Cînd, de fapt, Vâlcov ne promite cinci lei în plus ca să ne fure, cît îi admirăm generozitatea, portofelul în care avem cincizeci de lei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…