Ode la adresa lui Crin Antonescu într-o publicaţie de cultură din Cluj-Napoca

Ode la adresa lui Crin Antonescu într-o publicaţie de cultură din Cluj-Napoca

În publicaţia de cultură fondată de Ioan Slavici, în ediţia 16-30 aprilie, a apărut, pe o pagină întreagă, discursul lui Crin Antonescu rostit cu ocazia lansării candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare.

Directorul revistei bilunare, Mircea Arman, susţine că a fost coleg de şcoală cu liderul PNL, Crin Antonescu. De asemenea, sursa citată notează că şeful liberalilor l-ar fi salutat în mod special pe Arman în timpul discursului de la Cluj. Nu mai puţin important ar fi faptul că revista este patronată în prezent de Consiliul Judeţean Cluj, condus de liberalul Horea Uioreanu.

În urma căştigării alegerilor la Cluj de către Uniunea Social-Liberală (USL), postul de director al publicaţiei „Tribuna” a fost obţinut de către Mircea Arman, în detrimentul lui Ovidiu Pecican, un profesor universitar de la Universitatea Babeş Bolyai, mai scrie sursa citată.

Anul trecut, Mircea Avram a fost cercetat pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate. Pe lângă acest lucru, numele lui Mircea Avram apare în numeroase scandaluri cu diverşi colegi din cadrul publicaţiei „Tribuna” sau cu diverşi oameni de cultură din România.

Academicianul şi criticul literar, Nicolae Manolescu, s-a arătat contrariat de numirea lui Mircea Arman în fruntea conducerii publicaţiei „Tribuna” caracterizându-l pe acesta ca fiind „un diletant, veleitar fără operă, băiat de mingi într-un partid politic". 


Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

5 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…