Onestă până la capăt. Cristina Guseth: Prestația mea a fost slabă și îmi cer scuze acelora pe care i-am dezamăgit

Onestă până la capăt. Cristina Guseth: Prestația mea a fost slabă și îmi cer scuze acelora pe care i-am dezamăgit

Cristina Guseth isi cere scuze, intr-un mesaj postat pe Facebook, pentru prestatia "slaba" in fata Comisiilor juridice reunite ale celor doua camere, unde a fost audiata luni dupa ce fusese nominalizata de Dacian Ciolos la conducerea Ministerului Justitiei.

"Prestatia mea a fost slaba si imi cer scuze acelora pe care i-am dezamagit. Le multumesc acelora care m-au sustinut si acelora care m-au criticat cu buna-credinta si ii asigur ca, dincolo de acest esec personal, voi continua sa sustin din afara sistemului judiciar statul de drept, integritatea in viata publica si lupta impotriva coruptiei", afirma aceasta.

Cristina Guseth scrie ca s-a dus "cu buna-credinta la audieri", avand de partea sa "experienta manageriala a lucrului cu magistratii si institutiile sistemului judiciar".

"Am fost animata de dorinta de a reprezenta intr-un mandat provizoriu, de doar un an, agenda cetateanului, a justitiabilului care nu are studii de drept, dar isi doreste procese mai scurte, integritate in randul magistratilor si combaterea coruptiei. Legile si institutiile, prevederile legale nu sunt scop in sine, ci sunt in slujba acestor obiective", adauga ea, inainte de a-i ura succes Ralucai Pruna, "un profesionist desavarsit, in eforturile de a creste increderea cetatenilor in domnia legii in Romania".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”