Oprea (PNL): În Senat, în curând pe ecrane, secretul zilei ''Z'': Sperăm ca grupurile de forță să fie inversate

Oprea (PNL): În Senat, în curând pe ecrane, secretul zilei ''Z'': Sperăm ca grupurile de forță să fie inversate

Liderul senatorilor fostului PDL, Dumitru Oprea, a anunțat duminică, la Palatul Parlamentului, că în curând, la Senat, se apropie ziua ''Z'', în care speră ca grupurile de forță din această cameră "să fie inversate", adăugând că liberalii au suficiente voturi ca să ajungă majoritari.

"Vă anunț că, în Senat, în curând pe ecrane, secretul zilei 'Z'. Ziua în care sperăm ca, în Senatul României, grupurile de forță să fie inversate, dar mai multe detalii fac parte din surpriza ce v-o oferă PNL", a spus Oprea, duminică, după Reuniunea grupurilor parlamentare ale noului PNL.

El nu a dorit să detalieze ce înseamnă ziua "Z".

"Am spus că este o informație clasificată la nivel de partid. Nu pot să dau niciun detaliu fiindcă ar dispărea efectul surpriză și am ajuta pe unii care, deocamdată, pe Valea Prahovei au discutat de toate, mai puțin ce soartă au ei în viitorul apropiat", a spus Oprea.

Întrebat pe câte voturi se bazează, înaintea sesiunii parlamentare de la Senat, în plus față de ceea ce au grupurile PNL, el a spus: "Suficiente încât să devenim majoritari".

La rândul său, deputatul PNL Ludovic Orban a spus că inițierea demersului va fi făcută în momentul în care liberalii vor avea garanția 100% că au majoritate parlamentară în Senat.

Întrebat dacă Vasile Blaga ar fi un președinte potrivit pentru Senat, Dumitru Oprea a răspuns : "Dar aveți ceva de contestat cât a fost președinte ? Domnul Blaga a fost președinte al Senatului. A fost îndepărtat știți cum (...) ". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...