Orban: Antonescu susține candidatura mea la președinția PNL

Deputatul PNL Ludovic Orban a afirmat marți că fostul președinte al liberalilor Crin Antonescu susține candidatura sa la funcția de președinte al vechiului Partid Național Liberal și copreședinte al noului PNL.

"Sunt onorat de sprijinul pe care mi-l acordă Crin Antonescu, așa cum pot să vă spun că și dl Klaus Iohannis mă sprijină, așa cum îl sprijină și pe contracandidatul meu, Teodor Atanasiu. Amândoi am făcut parte din echipa d-lui Iohannis, amândoi am pus umărul pentru obținerea acestui succes electoral și sunt convins că dl Klaus Iohannis ne sprijină pe amândoi și oricare dintre noi va ieși președinte al fostului PNL și copreședinte al PNL va reprezenta un partener serios și de încredere al d-lui Klaus Iohannis", a declarat Orban într-o conferință de presă la Parlament.

El a menționat că a avut o discuție cu Crin Antonescu și că acesta i-a spus că sprijină candidatura sa la conducerea PNL.

Orban a arătat și că nu crede că președintele PNL, Klaus Iohannis, va face o recomandare la ședința BPN cu privire la unul dintre candidații la șefia partidului.

"Eu am convingerea că niciodată dl Klaus Iohannis nu va face ceea ce a făcut Traian Băsescu, și anume, să-și promoveze un Boc în partidul pe care l-a condus sau să încerce să scindeze partidul pe care l-a condus promovând-o pe Udrea. Dl Klaus Iohannis în toate discuțiile pe care le-am avut cu dânsul este preocupat în primul rând de punerea în practică a obiectivelor pe care și le-a asumat în calitate de președinte al României", a spus Orban.

În opinia sa, ar trebui organizate alegeri anticipate, pentru preluarea guvernării.

Biroul Politic Național al vechiului Partid Național Liberal în cadrul căruia va fi ales președintele formațiunii și copreședintele noului PNL se va reuni joi la Palatul Parlamentului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar