PEDEPSE AȘA ȘI-AȘA pentru VIOLATORII din Vaslui

PEDEPSE AȘA ȘI-AȘA pentru VIOLATORII din Vaslui

Judecătoria Vaslui i-a condamnat luni în dosarul privind violarea tinerei de 18 ani din judeţul Vaslui pe Silviu Burada la 8 ani şi 4 luni de închisoare şi pe Paul Burlacu, Silviu Avădanei şi Petrică Ionuţ Bolboceanu la câte 7 ani de închisoare. Instanţa a mai dispus condamnarea a cinci ani de închisoare în cazul celorlaţi trei tineri acuzati de viol şi lipsire de libertate, respectiv Ionuţ Voicu, Alin Rotaru şi Ioan Surlac.

Prin aceeaşi decizie, judecătorul a dispus mandate de arestare preventivă pe numele tuturor celor şapte tineri condamnaţi în acest dosar. Decizia în acest sens este executorie si astfel ca cei șapte tineri urmeaza a fi arestați.

Cei şapte trebuie să achite tinerei daune morale de 50.000 de lei, dacă decizia va rămâne definitivă.

Sentinţa dată de judecatoria Vaslui poate fi contestata cu apel.

Burada Silviu a fost condamnat de 8 ani şi patru luni. De asemenea, i s-a înlocuit măsura de control judiciar cu cea de arest preventiv.

Andrei Burlacu a fost condamnat la 7 ani de închisoare. De asemenea, măsura controlului judiciar a fost înlocuită cu cea de arest preventiv.

Silviu Avădanei a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. De asemenea, s-a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Petrică Bolboceanu a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. De asemenea, s-a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ionuţ Boicu a fost condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. De asemenea, s-a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Alin Rotaru a fost condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Acesta va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ioan Surleac a fost condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Ca şi ceilalţi violatori, Surleac va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

2 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…

3 De asta i-o fi pus Firea directori? / Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin…

4 Sensurile giratorii din România versus cele din Anglia. „Englezii habar n-au cum se fac banii“

5 PSD continuă linia infracțională / Avocata lui Dragomir, implantată de cuplul Vasilescu-Manda în fruntea listei …