Penalul Ponta, la Antena 3: Nu a fost nevoie să îi zic prea multe fiului meu despre dosar, a zis: ,,Știu, ți l-a făcut Băsescu." I-am zis că nu e chiar așa.

Penalul Ponta, la Antena 3: Nu a fost nevoie să îi zic prea multe fiului meu despre dosar, a zis: ,,Știu, ți l-a făcut Băsescu." I-am zis că nu e chiar așa.

"Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii", a declarat penalul Victor Ponta in emisiunea Sinteza silei" de pe Antena 3.

Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Principalele declaratii ale lui Victor Ponta:

*Procurorul a dispus o expertiza financial-contabila. Sunt convins ca va rezulta ceea ce ANAF a spusm ca in urma cu 8 ani nu am eludat nicio taxa si nu am produs niciun prejudiciu.

*Procurorul apreciaza ca toti cei din dosar, nu doar eu, au produs un prejudiciu. Evident ca am pus la dispozitie apartamentul meu. E o procedura normala.

*USL a avut mai multe componente: cea de lupa cu un regim - regimul Traian Basescu - si a fost o batalie pe care cel putin o perioada am castigat-o, dar ca orice victorie nu este definitiva.

*Apoi a fost partea de guvernare a tarii. Dupa 3 ani si jumatate o spun ca sunt extrem de multumit cu lucrurile realizate.Am relansat Romania si am scos-o din acea groapa.

*(Gadea: Cum ati vrea sa ramaneti in istorie?) Ponta: Nu stiu daca trebuie sa consider ca cariera mea politica poate fi considerata istorie. Guvernarea USl va fi vazuta ca acea guvernare care a scos Romania din groapa.

*Am inaugurat sambata intrarea in tara din Europa - Nadlac-Arad, contract semnat de doamna Boagiu.

*Nu a fost nevoie să îi zic prea multe fiului meu despre dosar, a zis: ,,Știu, ți l-a făcut Basescu." I-am zis că nu e chiar așa.

*E cel mai mare rau care s-a facut Romaniei, faptul ca s-a reusit ruperea USL.

*(Gadea: V-ati gandit la demisie?) Ponta: Da, m-am gandit la partid. Am gasit imediat o formula astfel incat cei aflati acum la conducere, Rovana Plumb, ceilalti colegi, pot sa conduca foarte bine partidul. La Guvern lucrurile stau in felul urmator. Nu sunt de neinlocuit dar sunt proiecte pe care trebuie sa le duc la bun sfarsit.

 Despre demisie:

*M-am gandit la demisie, o gandire foarte concreta

*La Guvern, sunt proiecte pe care trebuie sa le duc la bun sfarsit

*Eu am fost votat, impreuna cu Crin Antonescu, ca sa nu mai ajunga cei pe care i-am dat jos

*Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte. Ar fi o tradare a celor care m-au votat


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa