Pentru a face din infractorul Voiculescu un mieluşel persecutat, Antena3 a făcut dintr-un dus cu pluta un Dumnezeu trucat

Pentru a face din infractorul Voiculescu un mieluşel persecutat, Antena3 a făcut dintr-un dus cu pluta un Dumnezeu trucat

Momente de un penibil absolut marţi seară la Antena3. Gâdea îl intervieva la telefon pe unul pe care îl prezentase ca pe cel care, în sfârşit, din interiorul sistemului DNA, patronat de Băsescu pentru a-l închide pe îngerul dreptăţii şi onestităţii Voiculescu, va face dezvăluiri senzaţionale. Gâdea, agitat, surescitat că l-a prins pe Dumnezeu de picior, îl întreba pe ăla cum de până acum a tăcut. Că îl înţelege, bla,bla,bla, limbi de încurajare, că ce lucruri extraordinare spune... La care ăla, calm îi spune că el a mai spus lucrurile pe care le spunea chiar în platoul emisiunii lui Gâdea, în urmă cu doi ani!!!! Ăia, prin platou, s-au cam ofilit de ruşine. Lui Gâdea credem că i s-a făcut rău. Pentru că a fost înlocuit în prim-plan de Crenvurşti-ul Ursu. Una peste alta, Dumitru Gheorghiu ăla, pe care l-au prezentat ei ca fiind Dumnezeu pe pământ, nouă ni s-a părut clar dus cu pluta şi mitoman. A băgat în ele cu o seninătate bună de dus la doctorul de specialitate. Dar, asta nu l-a împiedicat pe Bogdan Chireac să publice pe dcnews.ro următorul articol despre ce s-a întâmplat marţi seară la Antena3:

Expert DNA, dezvăluiri uluitoare. Mihai Gâdea: Este devastator

 Un fost expert din DNA a făcut dezvăluiri uluitoare. "Este devastator!", a exclamat, șocat, realizatorul Mihai Gâdea. 

 În dosarul "Telepatia" (ICA) a fost umflat prejudiciul sub presiune și lacrimi, a dezvăluit fostul expert din DNA, Dumitru Gheorghiu. 

"Specialista DNA nu a greșit. A fost obligată să greșească în umflarea prejudiciul. Eram în delegație și am trecut pe la dumneaei- Aurelia- să o văd. Plângea și lucra la raport. Mi-a spus că a urlat procurorul la ea și că pune presiune pe ea, că trebuia să facă raportul până a doua  zi", a dezvăluit fostul expert Dumitru Gheorghiu.

"M-am așezat pe scaun lângă ea și am privit ecranul calculatorului, am văzut că era vorba despre terenuri, imobile. M-am oferit să o ajut. A fost fortață să termine raportul până dimineață. Era mai rău de atât. Acum înțeleg că i-au cerut să umfle prejudiciul", a adăugat fostul expert DNA. 

Mai târziu, la Brașov, mai mulți experți DNA au stabilit că raportul era greșit. Au făcut evaluarea din 2002 la prețuri din 2008. 

Dumitru Gheorghiu a mai precizat că Aurelia nu este expert evaluator. "Mi se pare colosal că această doamnă nu era expertă în evaluări imobiliare", a subliniat Mihai Gâdea.

Fostul expert a ținut să precizeze că "sincer vă spun, nu-mi place Voiculescu, dar ceea ce vă spun pot s-o fac și-n fața judecătorilor cu mâna pe Biblie". 

Traian Băsescu ar fi primit doi saci cu bani în 2009 de la primarul oraşului Târgu Mureş, Dorin Florea. Dezvăluirea a fost prezentată marţi, la emisiunea Sinteza Zilei.

Fostul expert DNA, Dumitru Gheorghiu, suţine că informaţia i-a fost furnizată de un fost ofiţer din serviciile secrete.

Mai mult decât atât, la câteva luni de la acest moment, şeful DNA Mureş ar fi fost obligat să demisioneze, pentru ca ulterior, dosarele primarului, şase la număr, să fie muşamalizate.

“La finalul anului 2009, un ofiţer de informaţii mi-a relatat faptul că la inaugurarea fabricii de saltele din Lugoj la care Băsescu a participat, Dorin Florea şi cu omul lui de încredere, Claudiu Maior, i-ar fi dat lui Băsescu doi saci plini cu bani. Sacii ar fi fost încărcaţi în portbagajul Mercedesului prezidenţial de ofiţerii SPP”, a spus Dumitru Gheorghiu, fost expert DNA.
sursa: antena3.ro

Iată comunicatul oficial al DNA despre acest personaj:

Urmare a solicitărilor formulate de către reprezentanții mass media, în legătură cu afirmațiile făcute în cadrul emisiunii Sinteza zilei din data de 05.08.2014 sub titlul: „dezvăluire absolut cutremurătoare în această seară făcută de fostul specialist DNA dl Gheorghiu”, Biroul de informare și relații publice este abilitat să precizeze următoarele:

La data de 26 august 2011, domnul GHEORGHIU DUMITRU, fost specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, a fost sancționat disciplinar cu destituirea din funcția publică, întrucât acesta a săvârșit abateri disciplinare și anume nerespectarea secretului profesional sau a confidențialității lucrărilor cu acest caracter și manifestări care aduc atingere prestigiului autorității sau instituției publice în care își desfășoară activitatea, încălcând astfel prevederile Statutului funcționarilor publici, precum și dispozițiile Codului de conduită al funcționarilor publici.
Abaterile disciplinare ale domnului GHEORGHIU DUMITRU, au constat în aceea că:
- a depășit atribuțiile de serviciu și a pus în pericol imaginea instituției în care activează prin efectuarea de înregistrări neautorizate fără acordul persoanelor în cauză, atât în sediul Serviciului teritorial Târgu Mureș, cât și în afara acestuia, cu terțe persoane, accesul neautorizat la informații și stocarea acestora pe hard-diskul calculatorului utilizat legal în rețeaua informatică a DNA ori pe laptop - ul de serviciu, deși prin fișa postului funcționarului public în calitatea sa de specialist nu avea atribuții privind efectuarea și stocarea de înregistrări audio – video;
- a adus atingere corectitudinii și legalității relațiilor de muncă între procurorul coordonator al activității serviciului teritorial și funcționarul public care primise rezoluțiile pentru efectuarea unor acte în două dosare penale prin înregistrarea neautorizată a procurorului șef serviciu, realizată în sediul Serviciului Teritorial Târgu Mureș al DNA, iar ulterior stocare în calculator a discuției referitoare la un dosar aflat în lucru, fără știința persoanei înregistrate;
- a încălcat confidențialitatea lucrărilor și secretul profesional prin transmiterea unor informații cu caracter intern către persoane neautorizate din mediul politic și din mediul ziariștilor, pe care le-a folosit pentru a direcționa percepția publică asupra activității Direcției Naționale Anticorupție, prin prezentare subiectivă, în cadrul discuției purtată cu un inculpat trimis în judecată de către Serviciul Teritorial Târgu Mureș al DNA a modului de instrumentare a dosarului, făcând aprecieri referitoare la munca procurorilor;
- a întocmit arhive în care se regăsesc informații din/sau referitor la dosare penale, respectiv copii scanate ale unor documente din dosare pentru care nu ave i rezoluție directă, copii din registre de intrări – ieșiri, adrese de redirecționare a unor dosare penale și declarații olografe;
- a valorificat date confidențiale în interes personal, aspect rezultat din relatările făcute pe blog-ul propriu al unui ziarist referitor la activitatea DNA și mențiunea acestuia cum că GHEORGHIU DUMITRU i-a furnizat anumite informații legate de bonitatea anumitor persoane fizice care l-au determinat să intre în relații de asociere;
- a făcut aprecieri neautorizate în legătură cu litigiile aflate în curs de soluționare, în care DNA avea calitatea de parte; a dezvăluit informații care nu aveau caracter public referitor la modul în care s-a determinat un prejudiciu în dosarul privind un inculpat trimis în judecată de către Serviciul Teritorial Târgu Mureș al DNA, informații la care a avut acces în calitate de specialist însărcinat cu redactarea raportului de constatare;
- a avut o atitudine în sensul politizării contextului derulării unor anchete.
Faptele săvârșite de către specialistul GHEORGHIU DUMITRU s-au situat la limita între abatere disciplinară și răspundere penală și au avut consecințe grave, aducând atingere prestigiului instituției cu care se află în raporturi de serviciu funcționarul public, prejudiciind și interesele legale ale acestuia.

Referitor la afirmațiile conform cărora doamna AURELIA NICOLAE nu este expert precizăm că acestea sunt nereale deoarece din anul 2001, face parte din Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați.
Este licențiată în studii juridice și economice, de asemenea este evaluator de întreprinderi din anul 1996.
În anul 2011 a absolvit cursurile de perfecționare „Achiziții Publice – Derulare Programe”.
În anul 2008 a absolvit cursurile de perfecționare „Achiziții Publice - Modul 2”.
În dosarul „ICA”, în faza de urmărire penală, specialistul DNA a întocmit un raport de constatare tehnico - științifică pe baza datelor din expertiza tehnică întocmită de un expert evaluator de bunuri imobile, acreditat ANEVAR.
Întocmirea acestor documente a durat aproximativ 6-7 luni de zile.

Despre ce a spus imbecilul de Şova în acelaşi platou după elucubraţiile ăluia ne abţinem. Nu putem folosi un limbaj civilizat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale