Percheziții DNA în București, Ilfov și Vaslui. Vizat, șeful IPJ Vaslui și POLIȚIȘTI de la Rutieră și IGPR

Percheziții DNA în București, Ilfov și Vaslui. Vizat, șeful IPJ Vaslui și POLIȚIȘTI de la Rutieră și IGPR

UPDATE/Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA efectuează joi percheziţii la un birou din cadrul Direcţiei Poliţiei Rutiere de la IGPR, la Poliţia municipiului Vaslui şi la IPJ Vaslui. Potrivit surselor citate, sunt cercetări cu privire la fapte de trafic de influenţă, luare de mită, abuz în serviciu, existând suspiciuni de comitere a acestor infracţiuni de către funcţionari din aceste instituţii.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 – 2015.

În cursul zilei de 10 decembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile București, Vaslui și județul Ilfov, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul domiciliile unor persoane fizice.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov

5 Studiu israelian / Mărimea contează mai mult decât am crede