Percheziţii la vicepreşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Bejeriţă. Prejudiciul estimat este de 5 milioane de lei

Percheziţii la vicepreşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Bejeriţă. Prejudiciul estimat este de 5 milioane de lei

Percheziţii la vicepreşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Bejeriţă. Prejudiciul estimat este de 5 milioane de lei. Bejeriţa este finul lui Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin.

Cei mai importanţi, dar şi controversaţi oameni de afaceri caransebeşeni sunt vizitaţi la această oră de mascaţi şi procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Axente Obrejan, zis Arabela, are afaceri în domeniul prelucrării şi industrializării lemnului, e proprietarul aeroportului din Caransebeş şi a deţinut multe din clădirile istorice din Băile Herculane pe care le preluase de la Iosif Armaş. Trandafir Rădoia, zis Firuţ, are o pensiune şi clubul Palace, locul unde se ţin mai toate evenimentele importante din viaţa oamenilor cu bani din Caransebeş. Ion Bejeriţă este vicepreşedinte PSD Caraş-Severin, are afaceri cu balastiere şi materiale de construcţii şi e cunoscut ca un tip destul de discret. Toţi trei au intrat în atenţia procurorilor care vorbesc despre un prejudiciu de 5 milioane de lei, relatează expressde banat.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina