Poliția i-a CONFISCAT INFRACTORULUI Oprescu dozele de insulină cu care se DROGA. Propaganda a încercat să DETURNEZE acțiunea oamenilor legii

Poliția i-a CONFISCAT INFRACTORULUI Oprescu dozele de insulină cu care se DROGA. Propaganda a încercat să DETURNEZE acțiunea oamenilor legii

Celula lui Sorin Oprescu din Arestul Capitalei a fost percheziționată aseară, iar acum a fost deschisă o anchetă. Potrivit unor surse, au fost găsite două doze de insulină, iar poliţiştii vor să ştie dacă infractorul Oprescu şi-a administrat singur medicaţia. Poliţia susţine că insulina ar trebui ţinută în cabinetul medical.

Regulamentul interzice ca un arestat să aibă la îndemână orice fel de medicament. Sorin Oprescu putea să îşi administreze medicaţia, însă numai în cabinetul medical şi sub supravegherea medicului de la arest.

Conducerea Arestului anunţă că va face şi o anchetă medicală pentru că sunt suspiciuni că primarul suspendat şi-ar fi administrat mai multă insulină decât avea nevoie.

Apărătorii săi, promovați de televiziunile de propagandă România TV și Antena3, îi contrazic pe poliţişti şi spun că dozele nu au fost găsite în celulă, ci în cabinetul medical. În plus, îi acuză că l-ar fi lăsat izolat de ceilalţi arestaţi pentru 24 de ore, timp în care nu a beneficiat de asistenţă medicală.

Comunicatul Poliției

"În data de 15.10.2015, orele 19,40, existând suspiciunea că într-o cameră de reținere din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă sunt deținute ilegal medicamente, a fost efectuată o percheziție, ocazie cu care asupra unei persoane privată de libertate au fost găsite două flacoane de insulină injectabilă, ce au fost ridicate, urmând a fi luate măsurile legale.

Facem precizarea că alte bunuri sau medicamente nu au fost ridicate și că administrarea tuturor medicamentelor pentru persoana în cauză se face exclusiv la recomandarea și sub supravegherea unui medic său asistent din cadrul Cabinetului Medical ce deservește Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În legătură cu cele constatate, vor fi efectuate verificări pentru lămurirea tuturor aspectelor", precizează Poliţia Capitalei.

Dacă se va stabili că Sorin Oprescu a încălcat regulamentul, ar putea fi sancţionat disciplinar, fie prin reducerea pachetelor pe care le primeşte, fie prin interzicerea vizitelor personale pentru o perioadă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale