Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Poliția i-a CONFISCAT INFRACTORULUI Oprescu dozele de insulină cu care se DROGA. Propaganda a încercat să DETURNEZE acțiunea oamenilor legii

Celula lui Sorin Oprescu din Arestul Capitalei a fost percheziționată aseară, iar acum a fost deschisă o anchetă. Potrivit unor surse, au fost găsite două doze de insulină, iar poliţiştii vor să ştie dacă infractorul Oprescu şi-a administrat singur medicaţia. Poliţia susţine că insulina ar trebui ţinută în cabinetul medical.

Regulamentul interzice ca un arestat să aibă la îndemână orice fel de medicament. Sorin Oprescu putea să îşi administreze medicaţia, însă numai în cabinetul medical şi sub supravegherea medicului de la arest.

Conducerea Arestului anunţă că va face şi o anchetă medicală pentru că sunt suspiciuni că primarul suspendat şi-ar fi administrat mai multă insulină decât avea nevoie.

Apărătorii săi, promovați de televiziunile de propagandă România TV și Antena3, îi contrazic pe poliţişti şi spun că dozele nu au fost găsite în celulă, ci în cabinetul medical. În plus, îi acuză că l-ar fi lăsat izolat de ceilalţi arestaţi pentru 24 de ore, timp în care nu a beneficiat de asistenţă medicală.

Comunicatul Poliției

"În data de 15.10.2015, orele 19,40, existând suspiciunea că într-o cameră de reținere din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă sunt deținute ilegal medicamente, a fost efectuată o percheziție, ocazie cu care asupra unei persoane privată de libertate au fost găsite două flacoane de insulină injectabilă, ce au fost ridicate, urmând a fi luate măsurile legale.

Facem precizarea că alte bunuri sau medicamente nu au fost ridicate și că administrarea tuturor medicamentelor pentru persoana în cauză se face exclusiv la recomandarea și sub supravegherea unui medic său asistent din cadrul Cabinetului Medical ce deservește Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În legătură cu cele constatate, vor fi efectuate verificări pentru lămurirea tuturor aspectelor", precizează Poliţia Capitalei.

Dacă se va stabili că Sorin Oprescu a încălcat regulamentul, ar putea fi sancţionat disciplinar, fie prin reducerea pachetelor pe care le primeşte, fie prin interzicerea vizitelor personale pentru o perioadă.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Tudor Chirilă dă semnalul: Am să ies în stradă în seara asta, chiar dacă mă duc singur. Dragnea conduce țara …

2 AVERTISMENT Șefa reprezentanței Comisiei Europene la București: Avem la dispoziție procedura de infringement ș…

3 Citiți asta. În zilele următoare o să fie groasă la curul acestor gunoaie

4 Informație. Țara se REVOLTĂ! Magistrații intră în GREVĂ! În PSD este SCANDAL URIAȘ! Zilele Guvernului sunt num…

5 ALERTĂ! Procuroarea care-l anchetează pe Dragnea REFUZĂ să predea dosarul sclavei PSD! Face apel la procurorul…

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă