INCENDIAR/Consiliera ''PERSONALĂ'' a lui Oprea, o FUFĂ de 23 de ani, NE FACE PROȘTI ÎN FAȚĂ

INCENDIAR/Consiliera ''PERSONALĂ'' a lui Oprea, o FUFĂ de 23 de ani, NE FACE PROȘTI ÎN FAȚĂ

Încă o fufă, cu gura mirosind a șliț de demnitar, ne dă lecții de caracter, pe Facebook! Alexandra Dobre, ''consiliera personală'' de 23 de ani a jegului de la interne, a postat pe facebook un text de tută în călduri ce se vrea virulent la adresa celor care îi cer demisia șefului său. 

Această fufă este și președinta organizației studenților UNPR și conduce un ONG,  Asociația Idealurilor Tinerilor.

Atenție! Pentru toti aceia care am vazut ca au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea si nefericitul accident rutier, își începe fufa postarea de pe facebook.

De cateva zile si mai ales astazi, vad pseudo-jurnalisti printre care si doamna Mandruta, care incep sa foloseasca cazul politistului mort in accidentul din Bucuresti in cel mai populist si ieftin mod cu putinta, susține ''consiliera personală'' a lui Gabriel Oprea.

Pe langa pseudo/jurnaliști apar si pseudo/avocați si pseudo/analiști politici care isi mai dau si ei cu părerea ca deh...De la colegii din opozitie, nu am asteptari. Ei fac o politica marunta pentru ca asta ii caracterizeaza. Ce ma doare cel mai tare este sa vad insa ca oameni de buna credinta si prieteni au ajuns sa creada aceste lucruri. Intr-adevar cazul politistului decedat este unul real si de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presa in acest sens si cred ca lucrurile trebuiau lamurite si incheiate. Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentați putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de poliție si armata si at de multe a facut pentru fiecare dintre aceștia si familiile lor, mai spune Dobre.

Ne place sa speculam pentru ca nu avem cu ce sa ne umplem timpul si nu știm sa apreciem lucrurile bune pe care le fac putinii oameni de caracter din Romania. Sa fim serioși. E penibil sa dam vina pe un om pentru un ACCIDENT regretabil, repet, încheie tuta cu gura mirosind a șliț.

Asta e țara în care am ajuns să trăim, oameni buni, România LOR!


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”