Ponta, 3 MINCIUNI ORDINARE la foc automat. Procurorul DNA a sunat-o pe avocată să-i atragă atenția

Ponta, 3 MINCIUNI ORDINARE la foc automat. Procurorul DNA a sunat-o pe avocată să-i atragă atenția

Ponta a slobozit prima minciună imediat după ce a deschis gura la ieșirea din sediul DNA. ,,Procurorul m-a înștiințat că a dispus o expertiză contabilă, așa cum era normal, ne vedem în august când e gata'', a spus premierul penal al României. A spus-o ca și când procurorul, un pic vinovat că l-a băgat în belea, caută o cale să-l scoată. Toată lumea a înțeles că procurorul, din inițiativa sa, a dispus expertiza. În realitate, în luna când a fost fugit la turci, Ponta a încercat, prin intermediul avocatei, care a făcut șanț în trotuar mergând aproape zilnic la procuror, toate tertipurile posibile și imposibile de a bloca într-un fel audierea. Pentru că minciuna lui Ponta se propaga cu repeziciune în spațiul public și se înțelegea cu totul altceva, procurorul Uncheșelu a contactat-o pe avocată, căreia i-a cerut să spună adevărul despre expertiză.

De-abia seara, la Antena3, și doar pentru un public care este captiv, Ponta a spus realitatea. El a spus că, luni, la DNA, a avut loc o discuţie scurtă, iar procurorul a dispus o expertiză financiar-contabilă, la cererea sa. NR. adică la cererea lui Ponta.

"A fost o discuţie extrem de scurtă, procurorul a dispus, aşa cum era normal, o expertiză financiar-contabilă, eu sunt convins că în urma acestei expertize, care se finalizează în august, va rezulta ceea ce ANAF deja a spus şi celelalte instituţii ale statului, şi anume că în urmă cu 8 ani nu am eludat nici măcar un leu, vreo taxă şi nu am produs niciun prejudiciu, dar trebuie să existe o expertiză pentru asta. (...) De către procuror, dar la solicitarea noastră", a menţionat Ponta. 

A doua minciună, care a fost doar slobozită nu și dezmințită până acum de acest personaj care necesită un urgent examen psihiatric. "Procurorul apreciază că toţi cei din dosar, nu doar eu, au produs un prejudiciu de 180.000 de lei şi eu, evident, am pus la dispoziţie apartamentul pe care îl deţin. (...) Citisem la ora 10.00 în presă, pe surse, că la ora 11.00 se va institui această măsură şi eram pregătit. (...) Aveam (contractul apartamentului - n.r.) şi l-am dat avocatei, l-a depus imediat. Soţia mea e europarlamentar, nu voiam să îi sechestreze contul sau altceva. Şi asta, până la urmă, e o procedură normală", a spus Ponta, la Antena 3. 

Deci, conform minciunii lui Ponta, el stătea acasă la televizor, cu citația în mână, și a văzut pe ecran că îi va fi pus sechestru. S-a dus repede la dulapul cu acte, a scos contractul de la apartament, l-a băgat în buzunar, și a plecat la DNA! Cât de cretini ne crede acest jeg uman? Fostul PROCUROR Ponta a luat actele de la apartament la el pentru că văzuse că pe SURSE se va pune sechestru!

MINCIUNĂ URIAȘĂ! În primul și în primul rând, nimeni n-a spus în România, înainte ca Ponta să intre la DNA, că se va pune sechestru pe averea lui! În realitate, avocata fusese înștiințată de procuror despre ce se va întâmpla. Ponta minte absolut gratuit!

A treia minciună. Când a ieșit de la DNA, Ponta a spus poporului căruia îi este prim-ministru că a fost o formalitate. Că procurorul a dispus o amărâtă de expertiză și că o să se mai vadă în august.

În realitate, Ponta nu mai era suspect, ci inculpat. I se pusese sechestru pe o parte din avere. Și mai refuzase și audierea. Prevalându-se de dreptul la tăcere. La fel ca ăla de la Buzău, deputatul AUTO.

PS. A văzut/auzit cineva discutându-se aceste aspecte la vreo televiziune din România?


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?