Ponta a DEMISIONAT OFICIAL din fruntea PSD. Dragnea: O să văd dacă mai rămân în partid și în funcția pe care o am.

Ponta a DEMISIONAT OFICIAL din fruntea PSD. Dragnea: O să văd dacă mai rămân în partid și în funcția pe care o am.

Liviu Dragnea a lansat un atac devastator la anumiți lideri ai PSD, printre care Victor Ponta și Rovana Plumb. El spune că Victor Ponta și-a dat, oficial, demisia din fruntea de președinte al PSD. Dragnea spune că nu va mai garanta pentru nimeni în funcția de președinte al PSD, după dezamăgirea pe care i-a adus-o Victor Ponta.

El le transmite membrilor PSD că la CEX nu trebuie validată Rovana Plumb în funcția de președinte interimar pentru că acest for nu se ocupă cu așa ceva.

”Nu sunt în dispută cu absolut nimeni. Membrii noștri nu merită ca la vârf să fie discuții mici. Încerc să fiu calm. Funcția nu am luat-o de la librărie. Am primit-o și am încercat să o gestionez.

Un Congres în toamnă și unul după alegerile locale și parlamentare. Asta sper să se discute miercuri la Comitetul Executiv. CEX nu poate valida, poate decide dacă sunt mai multe candidaturi. Nu e o conducere foarte grea, să fii interimar.

Eu o să mă mai gândesc dacă mai garantez pentru cineva la conducerea partidului. O să văd dacă mai rămân în partid și în funcția pe care o am. Vreau să văd care e cea mai bună variantă pentru partid. Faptul că Victor Ponta și-a dat azi demisia, nu e o veste bună pentru partid.

Sper ca toate mințile luminate din partid vor reuși să înțeleagă că avem capacitatea să facem ceva. Sper ca Victor Ponta va găsi puterea să rămână premier.

Eu când sunt amenințat, reacționez exact invers. Sunt băiat major. Ar mai urma că sunt și omul lui Traian Băsescu în partid. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o că sunt omul lui Klaus Iohannis.”, a spus Liviu Dragnea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 VIDEO Cum se fracturează coloana unui mire