Ponta, acuzat că îl plagiază pe Iohannis

Ponta, acuzat că îl plagiază pe Iohannis

“A fi prezidenţiabil nu inseamna a copia pe alţii” ii transmite vicepreşedintele PNL Mihai Voicu lui Ponta.

“Constat că Victor Ponta nu este în stare nici să își construiască o campanie de comunicare pentru alegerile prezidențiale fără a se inspira de la alții. Lipsa de idei și de proiecte este o constantă a prezidențiabilului PSD care nici ca politician nu s-a remarcat printr-o viziune concretă, nici ca premier nu a lansat nicio măsură benefică pentru cetățeni.

După ce ani de zile în care a fost exponentul tipului de politician gălăgios, concentrat mai mult pe ideea de a face show decât de a veni cu un program pentru țară, Victor Ponta s-a trezit acum în al doisprezecelea ceas să-și schimbe tactica. Nu cred că este o coincidență această schimbare de strategie a prezidențiabilului PSD. Mai degrabă, Victor Ponta și-a dat seama că exemplul de politician reprezentat de Klaus Iohannis a fost bine primit de români”, precizeaza Mihai Voicu intr-un comunicat de presa.

In finalul mesajului sau, vicepresedintele PNL ii aminteste premierului ca lupta electorala incepe oficial in octombrie si ii sugereaza sa se preocupe de guvernare.

“Sunt ferm convins că românii vor face ușor diferența dintre fals și autentic, dintre formă fără fond și consistență. Domnule Victor Ponta, din respect pentru această țară și pentru cetățenii pe care mimați cu nerușinare că îi guvernați, vă rog să renunțați la deja consacrata dumneavoastră metodă copy-paste și să veniți cu propriile idei și proiecte în aceste alegeri. Totodată, vă reamintesc că oficial campania electorală va începe de-abia în octombrie și că până atunci România are nevoie să fie guvernată”, a conchis Voicu.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, intrebat daca ar accepta provocarea galetii cu gheata pentru campania de stragere de fonduri pentru scleroza multipla, acesta a raspuns ca ar face asta in scopuri caritabile, dar prefera “mai putin show” in calitatea sa de posibil viitor presedinte al tarii.

“Facem si asta, nu am o problema. Sunt suficient de matur si de vaccinat. (…) Pentru actiuni caritabile, sanatatea imi permite sa fac tot felul de lucruri. Dar ca sa fiu un presedinte cum isi doresc romanii, mai putin show”, a anunţat Victor Ponta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla