Ponta dă 2 milioane la mănăstirea unde a pupat icoana spălată cu soluţie de geamuri

Ponta dă 2 milioane la mănăstirea unde a pupat icoana spălată cu soluţie de geamuri

”Şterge şi aici că nu ai şters bine”, a spus unul dintre seminarişti, care părea a fi șeful, iar în fața icoanei a fost pus și un covor rotund: ”De acum încolo nu mai mergeţi la icoană. Vine cineva în vizită, iar apoi puteţi merge din nou”, le-a spus seminaristul pelerinilor.

Guvernul a suplimentat bugetului Secretariatului de Stat pentru Culte, din Fondul de rezervă, cu 6 milioane lei, sumă ce va fi împărţită în mod egal între Centrul Eparhial Iaşi, Mănăstirea Nicula şi Mănăstirea Tismana, care vor primi astfel fiecare câte 2 milioane lei.

În acest fel, gestul călugărilor de la mănăstirea Nicula, care i-au ţinut pe credincioşi la coadă pentru ca Victor Ponta să vină să pupe icoana ştearsă cu grijă înainte, cu spirt, a fost recompensat cu suma de 2 milioane lei. Să trăiască!

Tot 2 milioane de lei a primit şi Centrul Eparhial Iaşi, unde de asemenea Ponta afost la închinăciune. Şi, bineînţeles că a dat, în primul rând, 2 milioane şi la Mânăstirea Tismana. În fief-ul său electoral.

Icoana făcătoare de minuni de la Nicula a fost curățată cu soluție de geamuri înainte de vizita lui Victor Ponta de vineri după-amiază

Mitropolitul l-a așteptat pe premier și i-a transmis: ”Sperăm să îl ajutaţi pe stareţul mănăstirii să finalizeze lucrările”, iar premierul i-a replicat: ”Cine cere, primeşte”, potrivit stiridecluj.ro

Călugării au lucrat de zor pentru ca vizita să fie perfectă. Au șters și sticla de pe icoană cu o cârpă îmbibată cu soluţie pentru geamuri. 

”Şterge şi aici că nu ai şters bine”, a spus unul dintre seminarişti, care părea a fi șeful. În fața icoanei a fost pus și un covor rotund: ”De acum încolo nu mai mergeţi la icoană. Vine cineva în vizită, iar apoi puteţi merge din nou”, le-a spus seminaristul pelerinilor. 

Victor Ponta și-a făcut rapid apariția în biserica de la Nicula și a sărutat Icoana. Apoi covorul a fost luat, iar credincioșilor li s-a spus că se pot ruga în continuare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?