Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Ponta dă 2 milioane la mănăstirea unde a pupat icoana spălată cu soluţie de geamuri

”Şterge şi aici că nu ai şters bine”, a spus unul dintre seminarişti, care părea a fi șeful, iar în fața icoanei a fost pus și un covor rotund: ”De acum încolo nu mai mergeţi la icoană. Vine cineva în vizită, iar apoi puteţi merge din nou”, le-a spus seminaristul pelerinilor.

Guvernul a suplimentat bugetului Secretariatului de Stat pentru Culte, din Fondul de rezervă, cu 6 milioane lei, sumă ce va fi împărţită în mod egal între Centrul Eparhial Iaşi, Mănăstirea Nicula şi Mănăstirea Tismana, care vor primi astfel fiecare câte 2 milioane lei.

În acest fel, gestul călugărilor de la mănăstirea Nicula, care i-au ţinut pe credincioşi la coadă pentru ca Victor Ponta să vină să pupe icoana ştearsă cu grijă înainte, cu spirt, a fost recompensat cu suma de 2 milioane lei. Să trăiască!

Tot 2 milioane de lei a primit şi Centrul Eparhial Iaşi, unde de asemenea Ponta afost la închinăciune. Şi, bineînţeles că a dat, în primul rând, 2 milioane şi la Mânăstirea Tismana. În fief-ul său electoral.

Icoana făcătoare de minuni de la Nicula a fost curățată cu soluție de geamuri înainte de vizita lui Victor Ponta de vineri după-amiază

Mitropolitul l-a așteptat pe premier și i-a transmis: ”Sperăm să îl ajutaţi pe stareţul mănăstirii să finalizeze lucrările”, iar premierul i-a replicat: ”Cine cere, primeşte”, potrivit stiridecluj.ro

Călugării au lucrat de zor pentru ca vizita să fie perfectă. Au șters și sticla de pe icoană cu o cârpă îmbibată cu soluţie pentru geamuri. 

”Şterge şi aici că nu ai şters bine”, a spus unul dintre seminarişti, care părea a fi șeful. În fața icoanei a fost pus și un covor rotund: ”De acum încolo nu mai mergeţi la icoană. Vine cineva în vizită, iar apoi puteţi merge din nou”, le-a spus seminaristul pelerinilor. 

Victor Ponta și-a făcut rapid apariția în biserica de la Nicula și a sărutat Icoana. Apoi covorul a fost luat, iar credincioșilor li s-a spus că se pot ruga în continuare.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALARMĂ Puterea a votat împotriva desființării pensiilor speciale, dar lasă elevii fără navetă școlară și fără …

2 AVERTISMENT Dăncilă va adopta marți o OUG care ÎNGROAPĂ România! Fraților, PSD n-a murit, vrea să ne omoare!

3 SURSE DNA s-a trezit! Doi miniștri din Guvernul Dăncilă, în lucru!

4 BREAKING România, calificare ISTORICĂ în semifinalele Campionatului European U21!

5 ALERTĂ Președintele, reacție dură după raportul Comisiei de la Veneția: „Păstrarea Secției pentru Investigarea…

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tipul ăsta coboară un baraj vertical cu bicicleta