Ponta îi consideră PROȘTI pe jurnaliștii care au scris că Sevile NUȘTIUCUM este fina lui Dragnea/Condamnarea țărănușului de Teleorman o califică drept "sancțiune pentru că a făcut un lucru bun"

Ponta îi consideră PROȘTI pe jurnaliștii care au scris că Sevile NUȘTIUCUM este fina lui Dragnea/Condamnarea țărănușului de Teleorman o califică drept "sancțiune pentru că a făcut un lucru bun"

Victor Ponta consideră că Liviu Dragnea a fost sancționat cu un an de închisoare cu suspendare "pentru că a făcut un lucru bun". "A fost sanctionat pentru ca a facut un lucru bun pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi din cei de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu", a spus Jigodia Națională la inceputul sedintei de Guvern. De asemenea, Ponta ii considera "prosti" pe jurnalistii care au transmis stirea potrivit careia Liviu Dragnea este nasul ministrului propus al dezvoltarii, Sevile Shhaideh. "Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri", a spus Ponta.

"Va spun ca si Liviu (n.red. Liviu Dragnea), si alti ministri, nu pentru activitatea de ministru a fost sanctionat. A fost sanctionat pentru ca a facut un lucru bun pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi din cei de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu. Dar asta e, am pierdut acea batalie...de fapt am castigat-o, dar ne-a zis Curtea Constitutionala ca am pierdut-o", a afirmat Victor Ponta.

Acesta i-a criticat in termeni foarte duri pe jurnalistii care au transmis ca Sevile Shhaideh, ministrul propus la Dezvoltare, este fina lui Liviu Dragnea si a lui Nicusor Constantinescu. 

"Doamna ministru Shhaideh care va fi investita in functie va continua proiectele incepute de Liviu si sunt convins ca le va duce la bun sfarsit, desi ca si pana acum presiunile vor fi foarte mari. Am aflat ca doamna ministru, desi e musulmana, are un nas crestin. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa pland cand aud atatia prosti care publica stiri".

Potrivit Mediafax, Sevile Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea si a lui Nicusor Constantinescu. Intrebat cu privire la relatia sa cu aceasta, Liviu Dragnea a raspuns ca in religia musulmana nu exista termenul de nas, ci de martori. "Presa a scris si a vorbit multe in aceste zile. Sunt unii cetateni care lucreaza in presa, doamne si domni, care si-au permis sa-si bata joc si de unii membri din familia mea care sunt morti, si care, de asemenea, si-au permis sa minta sau sa dezinformeze: in religia musulmana nu exista termenul de nas. Sunt martori. Atunci cand se casatoresc doi, un barbat si o femeie, de religie musulmana, sunt unii care participa la acel eveniment si sunt martori. Nu exista termenul de nasi si fini. O cunosc pe doamna Sevil cred ca de 15 ani., nu numai eu, toti cei care am lucrat in administratia locala. Acolo am fost mai multi si am fost numiti martori. Nu exista nasi si fini."

Legaturile de rudenie dintre Sevil Shhaideh si Liviu Dragnea, precum si Nicusor Constantinescu, au fost confirmate de senatorul PSD de Constanta Nicolae Moga, care a declarat vineri pentru Evenimentul Zilei: "A cununat-o Nicusor Constantinescu si s-a bagat si Liviu Dragnea, sa nu fie numai un nas".

Totodata, senatorul social-democrat a aratat ca legaturile cu acestia nu ar trebui sa ii afecteze cariera: "Nu cred ca ar trebui sa fim chiar asa de obtuzi si sa credem ca daca, vezi Doamne, ai un fin sau un nas.. Daca esti profesionist si iti faci treaba, si meriti, atunci de ce nu sa fii ministru?"


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina