Ponta RECUNOAȘTE că a devenit SLUGĂ/Declarație HALUCINANTĂ

Ponta RECUNOAȘTE că a devenit SLUGĂ/Declarație HALUCINANTĂ

Victor Ponta spune că, deși a mărit salariile demnitarilor de la 1 august, nu este de acord cu ceea ce a făcut. Declarația ireală a penalului vine în contradicție cu ceea ce promitea în urmă cu aproape o lună, că nu va majora salariile demintarilor.

Ponta spune că decizia nu i-a aparținut, ci a fost luată la presiunea colegilor din PSD și din coaliție.

”Eu nu mi-am schimbat părere că trebuia să mărim salariile la demnitari odată cu cele ale celorlalți bugetari.

1. Însemna să abrog un lucru făcut cu bună credință de către Oprea, era o situație penibilă, a fost și părerea lui Liviu Dragnea.

2. Părea că mă răzbun pe Klaus Iohannis că-i tai salariul.

Eu am ținut cont de sugestia lui Liviu Dragnea, pentru că el e acum șef de partid. Nu sugerez că a fost o presiune din partea colegilor, eu o spun direct.

Dragnea a spus că ne asumăm decât să se spună că ne răzbunăm pe Iohannis.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

Declarația INTEGRALĂ

”S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat părerea asupra faptului că a fost inoportun și că trebuia să mărim salariile la demnitari odată cu toată lumea. Dar, două lucruri foarte politice: însemna să abrog un lucru făcut cu bună credință de către domnul Oprea, ceea ce din punct de vedere politic era o situație penibilă. Și doi, părea că mă răzbun pe domnul Iohannis, că îi tai salariul, ori răzbunarea nu e arma cea mai bună în politică. Am înțeles părerea colegilor mei și am pus bani acolo. Nu mi-am schimbat părerea”.

”Eu am ținut cont, domnul Dragnea e acum președintele PSD, eu sunt un simplu membru de partid. Opinia lui Liviu Dragnea a fost că ne asumăm, decât să se spună că ne răzbunăm pe Klaus Iohannis și îi tăiem slariul. Câți bani a cerut Administrația Prezidențiala atât i-am dat.Ideea este că suntem un partid mare, că Guvernul colaborează cu Președinția și că decât să avem războaie e mai bine să avem o colaborare civilizată”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…

5 Ceceni conduși de nepotul lui Kadîrov au violat o propagandistă rusă