Porcărie morală/Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sclav la o bancă/Banca nu-i ia casa pentru că este cine este

Porcărie morală/Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sclav la o bancă/Banca nu-i ia casa pentru că este cine este

O incredibilă porcărie morală se petrece sub ochii noştri! Şi nimeni nu pune degetul pe rană. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este, practic, sclavul financiar şi moral al unei bănci. Căreia îi datorează peste un milion de euro. Şi are deja restanţe acumulate, şi amânate la plată, de peste 200.000 de euro. Pe care ar trebui să le plătească anul acesta. Însă veniturile lui, deşi mari pentru un om obişnuit din ţara asta, sunt mărunţişuri în raport cu datoriile.

Cum acceptăm ca un asemenea personaj, pus făţiş sub protecţia politică a lui Victor Ponta, să conducă instituţia care trebuie să îi apere pe cetăţenii români de nedreptăţile făcute de diverse entităţi. Iar băncile sunt pe primul loc în ceea ce priveşte abuzurile faţă de români. Ia hai să vedem noi pe câţi amărâţi a belit această bancă atât de înţelegătoare cu un mahăr aflat sub protecţia politică a primului ministru! La câţi amărâţi le-a transformat automat, de pildă, descoperitul de card în credit curent şi automat i-a livrat la firmele de recuperatori? În timp ce acest Ciorbea declară senin că: „Nu știu exact care sunt sumele lunare de achitat, soția mea se ocupă de aceste credite, ea știe exact. Dar acum nu plătim decât o sumă simbolică lunar, avem o înțelegere cu banca pentru un an sau doi. Sigur că banca ne-ar putea executa, să ne ia casa, dar știe și banca: în perioada asta nu ar scoate prea mulți bani pe casă. Așa că avem o perioadă de grație”.  

Cum îi va apăra Avocatul-sclav al băncii-Poporului pe nişte români care vor veni să se plângă de banca respectivă? Se va recuza?

Sau i-a promis Ponta că, dacă este cuminte, vor rezolva ei cumva să-şi achite domnul Ciorbea problemele. Repetăm, dacă este cuminte. Iar până acum este foarte cuminte. Umil, ca orice sclav.

Cine vrea să citească declaraţia de avere a lui Ciorbea, unde sunt cifre halucinante, care denotă o mare iresponsabilitate din partea unuia care a fost, totuşi, prim-ministru o poate face aicihttp://www.senat.ro/Declaratii/Senatori/2012/av_ciorbea_victor_06_05_2014.PDF

În curând, detalii incredibile despre cloaca morală în care se zbate acest personaj ridicol.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor