Porcărie morală/Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sclav la o bancă/Banca nu-i ia casa pentru că este cine este

Porcărie morală/Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sclav la o bancă/Banca nu-i ia casa pentru că este cine este

O incredibilă porcărie morală se petrece sub ochii noştri! Şi nimeni nu pune degetul pe rană. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este, practic, sclavul financiar şi moral al unei bănci. Căreia îi datorează peste un milion de euro. Şi are deja restanţe acumulate, şi amânate la plată, de peste 200.000 de euro. Pe care ar trebui să le plătească anul acesta. Însă veniturile lui, deşi mari pentru un om obişnuit din ţara asta, sunt mărunţişuri în raport cu datoriile.

Cum acceptăm ca un asemenea personaj, pus făţiş sub protecţia politică a lui Victor Ponta, să conducă instituţia care trebuie să îi apere pe cetăţenii români de nedreptăţile făcute de diverse entităţi. Iar băncile sunt pe primul loc în ceea ce priveşte abuzurile faţă de români. Ia hai să vedem noi pe câţi amărâţi a belit această bancă atât de înţelegătoare cu un mahăr aflat sub protecţia politică a primului ministru! La câţi amărâţi le-a transformat automat, de pildă, descoperitul de card în credit curent şi automat i-a livrat la firmele de recuperatori? În timp ce acest Ciorbea declară senin că: „Nu știu exact care sunt sumele lunare de achitat, soția mea se ocupă de aceste credite, ea știe exact. Dar acum nu plătim decât o sumă simbolică lunar, avem o înțelegere cu banca pentru un an sau doi. Sigur că banca ne-ar putea executa, să ne ia casa, dar știe și banca: în perioada asta nu ar scoate prea mulți bani pe casă. Așa că avem o perioadă de grație”.  

Cum îi va apăra Avocatul-sclav al băncii-Poporului pe nişte români care vor veni să se plângă de banca respectivă? Se va recuza?

Sau i-a promis Ponta că, dacă este cuminte, vor rezolva ei cumva să-şi achite domnul Ciorbea problemele. Repetăm, dacă este cuminte. Iar până acum este foarte cuminte. Umil, ca orice sclav.

Cine vrea să citească declaraţia de avere a lui Ciorbea, unde sunt cifre halucinante, care denotă o mare iresponsabilitate din partea unuia care a fost, totuşi, prim-ministru o poate face aicihttp://www.senat.ro/Declaratii/Senatori/2012/av_ciorbea_victor_06_05_2014.PDF

În curând, detalii incredibile despre cloaca morală în care se zbate acest personaj ridicol.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!