Primăria Iaşi: Gestul Monicăi Macovei de a aduce tei, manipulare; până în 2016 plantăm 10.000 de tei

Primăria Iaşi: Gestul Monicăi Macovei de a aduce tei, manipulare; până în 2016 plantăm 10.000 de tei

Conducerea PSD Iaşi a catalogat drept ”manipulare” şi ”bâlci politic”gestul Monicăi Macovei de a aduce trei tei la Iaşi, social-democraţii amintind faptul că autorităţile locale au decis, recent, ca în perioada 2012-2016 la Iaşi să fie plantaţi 10.000 de tei.

Primăria Iaşi: Gestul Monicăi Macovei de a aduce tei, manipulare; până în 2016 plantăm 10.000 de tei (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

PSD Iaşi susţine, într-un comunicat transmis la scurt timp după ce Monica Macovei a adus în Piaţa Palatului Culturii din oraş trei tei, că ”declaraţiile candidatului fără şanse de a strânge semnăturile necesare candidaturii la alegerile prezidenţiale reprezintă o nouă dovadă a manipulării politice în detrimentul Iaşiului”.

”După ce liderii PNL Iaşi au orchestrat luni de zile o acţiune de defăimare a Iaşiului, pe motiv că în municipiu «s-au tăiat toţi teii», astăzi Monica Macovei intră în acest bâlci politic aruncând noi minciuni în spaţiul public”, se arată în comunicatul PSD Iaşi, organizaţie al cărei lider este primarul oraşului, Gh Gheorghe Nichita

Social-democraţii amintesc faptul că în Iaşi sunt 11.600 de tei şi că recent Consiliul Local a aprobat plantarea a 10.000 de tei, în perioada 2014-2016.

”O aşteptăm pe doamna Macovei, la fel ca şi pe membrii altor partide, la acţiunile de plantare, care au loc în fiecare an. E drept, să plantezi un copac este ceva mai greu decât să ataci imaginea Iaşiului, din vorbe”, se mai precizează în comunicatul PSD Iaşi.

Monica Macovei, care miercuri a susţinut o conferinţă de presă în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, a adus trei tei plantaţi în ghivece, precizând că a recurs la acest gest după ce anul trecut primăria a tăiat, ”pe ascuns şi hoţeşte”, zeci de tei de pe bulevardul central al Iaşiului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /