RECOMANDARE/Europa este deja INVADATĂ. Credeți că România va SCĂPA?

RECOMANDARE/Europa este deja INVADATĂ. Credeți că România va SCĂPA?

Anul acesta am avut ocazia să ajung prin mai multe țări occidentale și să văd câteva orașe importante ale Europei: Viena, München, Köln, Aachen, Maastricht, Bruxelles, Bruges, Lille, Luxembourg, etc. Dar dincolo de frumusețea arhitecturii gotice și baroc, dincolo de albastrul Mării Nordului și a crestelor Alpilor, am văzut partea întunecată a continentului. Milioane de imigranți non-europeni au invadat aceste orașe și sunt prezenți, în număr mai mic, chiar și în mediul rural. Majoritatea sunt musulmani, dar să nu ne facem iluzii că restul ar fi mai bine integrați în societate. Aceștia nu sunt diferiți de autohtoni doar biologic, dar mai ales cultural, mental și spiritual. Am văzut cu ochii mei că occidentalii nu mai sunt stăpâni pe propriile străzi, sunt cartiere și chiar orașe unde albii sunt minoritari, parcă toată lumea a treia s-a scurs peste Europa, aducând numai nenorociri. Noii veniți se înmulțesc tot mai repede pe zi ce trece, au un sistem de valori străin de al nostru, o atitudine violentă și ostilă față de europeni. Mă îngrozește gândul că în câteva decenii state precum Franța, Belgia sau Olanda ar putea deveni republici islamice. Deși aspectul urbelor prin care am trecut îmi arăta că sunt orașe europene, oamenii îmi spuneau că mă aflu în Pakistan, Bangladesh, sau Congo. Vechea cultură a acestor locuri parcă a rămas o umbră a trecutului, peste tot bisericile sunt goale, dar se ridică moschei. Fără nici o exagerare, pot spune că mă simt mai mult în Europa la Cluj-Napoca, la București, sau la Chișinău, decât în Bruxelles, capitala UE.

În ”capitala Europei”, europenii sunt minoritari

La Bruxelles mă simțeam ca un străin, ci nu pentru că nu eram belgian, ci pentru că nu eram negru, arab, pakistanez, turc sau chinez. Acolo albii sunt minoritari, am văzut asta în centrul istoric al orașului, acolo unde vin turiști din toată Europa. Dar oare ce o fi atunci în cartierele capitalei belgiene? Străzile erau pline de gunoaie, dovadă a comportamentului necivilizat al non-europenilor. Trecând pe lângă un mic parc, am observat că era frecventat doar de imigranți beți ce au transformat spațiul verde în loc de depozitat gunoiul, cu toate că pe fiecare stâlp se afla câte un coș de gunoi.

München-ul a fost invadat de islamiști!

Capitala Bavariei e un oraș superb, păcat că nu poți merge o sută de metri fără să vezi cel puțin câte o femeie îmbrăcată în negru de îi vezi doar ochii. Aș zice că ar fi normal, dacă aș fi fost în Afganistan, ci nu în Germania. Străzile erau pline de imigranți, m-am întrebat atunci pentru o clipă: oare cine va stăpânii orașul peste 20-30 de ani, turcii, arabii, africanii, chinezii? Căci dacă nimic nu se schimbă de un lucru sunt sigur, că aceia nu vor fi germanii.

Până când va mai fi glorificată homosexualitatea la Maastricht?

Evident că în acest oraș olandez nu puteau lipsi zeci de baruri pe care atârna steagul homosexualilor, iar acești degenerați se putea destrăbăla liniștiți în public. În locul unde s-a semnat în 1992 tratatul prin care a luat naștere Uniunea Europeană, noul URSS, olandezii păreau mai preocupați de a își transforma țara într-un paradis al homosexualilor, decât de miile de musulmani ce riscă să devină viitorul. Asta pentru că cel puțin 50% din nou născuții din Olanda sunt musulmani. Pe zi ce trece cresc șansele ca statul acela să devină o republica islamică. Iar atunci homosexualii și fanii lor vor fi decapitați conform legii sharia.

Și milioane de imigranți musulmani continuă să vină în Europa

Și dacă ar fi să nu se mai mute în Europa nici un non-european, sunt șanse foarte mari ca autohtonii să devină o minoritate pe propriul continent. Dar lucrurile nu rămân așa, ele trebuie accelerate. Zeci de mii de imigranți vin în fiecare lună peste Marea Mediterană, mai ales în ultimii ani în contextul conflictelor din lumea arabă. Încă câteva milioane așteaptă să sosească. Odată ajuns în țară am fost copleșit de o avalanșă de știri despre imigrația islamică în Europa. Politicieni, jurnaliști și din păcate, chiar lideri religioși, încearcă să ne șantajeze emoțional să îi primim cu brațele deschise pe imigranții islamiști ce urăsc civilizația creștină europeană. Unii se prefac că încearcă să se opună imigrației, alții spun să îi primim pe așa zișii refugiați în numele unei mile prostești și a unei toleranțe sinucigașe. Acești oameni nu sunt refugiați politici! Există printre ei femei și copii, dar majoritatea sunt bărbați tineri, îmbrăcați în haine scumpe și cu bani la ei. Nu sunt muritori de foame, nu sunt victime! Sunt islamiști radicali ce urăsc europenii, dar vin în țările noastre pentru a obține ajutoare sociale și privilegii. Dacă spuneam acum câteva luni că printre ei vin mii de teroriști în Europa, puteam fi acuzat de paranoie de către susținătorii acestui fenomen, doar că acum Statul Islamic a confirmat această realitate, că și-a trimis jihadiștii în vest, infiltrați printre ”refugiați”. Ce se petrece acum este o invazie, sute de mii de non-europeni fără acte forțează granițele UE, iar politicienii corupți și neomarxiști îi pupă în fund și le oferă drepturi de care noi nu beneficiem.

De ce nu se duc toți acești așa ziși refugiați politici în țări musulmane dezvoltate precum Arabia Saudită, Quatar sau Emiratele Arabe Unite? Nu ar mai trebui astfel să-și riște viețile înghesuindu-se în bărci de cauciuc să traverseze marea. Răspunsul e evident: acolo nimeni nu le oferă ajutoare sociale și privilegii ca în Europa. Acolo nimeni nu le plânge de milă și îi face rasiști, fasciști și extremiști pe toți cei ce se opun invadatorilor.

În tot acest timp, occidentalii au fost spălați pe creier de marxism cultural, propagandă anti-creștină și anti-națională, multiculturalism, droguri și homosexualitate. Le-a fost băgat în cap de către politicieni că trebuie să fie solidari cu imigranții, că aceștia sunt victime. Dar singurele victime sunt europenii. Musulmanii ce vin acum pe continent, copiii și nepoții lor, le vor tăia gâtul celor ce astăzi îi primesc cu aplauze. Nici nu au idee aceștia în ce pericol se află. Imigranții non-europeni și descendenții lor au demnostrat deja că ne urăsc. Se ocupă cu infracțiunile, cu violurile, cu terorismul, în timp ce trăiesc pe ajutoare sociale plătite din banii altora. Iar europenii nu mai dau nici o importanță familie și fac tot mai puțini copii, în timp ce aceștia și-au îngropat viitorul în milioane de avorturi, invadatorii se înmulțesc tot mai mult pe zi ce trece. Mai pot fi schimbate lucrurile în vest? Nu fără niște măsuri radicale. În primul rând expulzarea imigranților ce vin acum. În al doilea rând eliberarea de sub tirania corectitudinii politice și a marxismului cultural. În al treilea rând retragerea cetățeniei tuturor non-europenilor și convingerea lor să părăsească continentul. Nu e democratic? Nu e tolerant? E mult mai democratic și mai tolerant decât să îi condamni la moarte și la genocid pe autohtoni. Să nu confundăm democrația adevărată cu dictatura minorităților.

Ce va fi în România?

Nu cred că România este doar o țară de tranzit pentru imigranți. Deja sunt destui turci, arabi, africani, indieni sau chinezi ce s-au stabilit în țara noastră, deși puteau pleca în vest. Dar pentru Uniunea Europeană nu e destul, momentan ni se cere să primim 6.300 de musulmani, așa ziși refugiați. Acum două luni era vorba doar de 1.300, peste un an poate ne vor cere să primim 100.000. Căci aceștia nu vor fi ultimii, dușmanii Europei doresc să transforme și România într-un ghetou, așa că ne putem aștepta să mai aducă. Cum nu sunt destule locuri pentru a îi caza pe islamiști, se pune problema să locuiască în căminele studențești. Studenții au deja destule dificultăți financiare, dar nu-i lasă nimeni să stea pe gratis în cămine ca pe acești invadatori. Deja nici nu au ajuns aici, dar sunt mai privilegiați decât tinerii. Sau cumva imigranții, ci nu studenții, sunt viitorul acestei națiuni?

În tot acest timp, Victor Ponta e dispus să permită construirea celei mai mari moschei din Europa la București, după ce guvernul a donat deja terenul către comunitatea musulmană. Iar președintele, Klaus Iohannis, se declară solidar cu imigranții și îi îndeamnă pe români să nu recurgă la xenofobie. De când e xenofobie să decidem cine locuiește pe pământul nostru? Deja ne-am obișnuit cu limbajul de lemn al acestor politicieni marionete. Dacă ar avea cel mai mic respect față de oamenii ce i-au votat, ar organiza un referendum în care să ne pronunțăm dacă vrem sau nu imigranți în România. Iar dacă UE îndrăznește să ne oblige să primim toți islamiștii și teroriștii, ar trebui să părăsim această structură, care în realitate e anti-europeană.

Dacă strămoșii noștri nu ar fi luptat împotriva islamului și nu și-ar fi dat viața pentru creștinătate, atunci occidentalii ar fi citit Coranul în genunchi de câteva secole. Astăzi, politicienii din Europa primesc cu brațele deschise hoardele de invadatori și ne cer să facem la fel. Ar însemna să uităm de miile de înaintași ce au murit pentru neamul acesta. Iar apoi au tupeul și ipocrizia să vorbească de valorile democrate, când ei nu țin cont de părerea cetățenilor în această chestiune de viață și de moarte.

Trădarea politicienilor din România nu mai cunoaște de mult nici o limită. Dar când în numele corectitudinii politice vor să permită musulmanilor să ne invadeze țara și să le ofere privilegii de care românii nu se bucură, îmi e mai clar ca niciodată că acest popor trebuie să lupte pentru a supraviețui!

Codrin Goia


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /