REVOLTA magistraților/De ce s-au mobilizat peste 500 de judecători și procurori ÎMPOTRIVA CSM

REVOLTA magistraților/De ce s-au mobilizat peste 500 de judecători și procurori ÎMPOTRIVA CSM

Magistratii din Romania s-au remarcat in ultimii ani prin reactii virulente in special cand au trebuit sa-si apare interesele financiare. Mai rar s-au batut pentru independenta lor, doar cativa militeaza impotriva modificarilor la legile penale si foarte putini au curajul sa se exprime public. De cateva zile, cateva propuneri facute de o comisie din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii au generat un protest fara precedent. Un memoriu initiat de cativa magistrati a strans in cateva zile peste 500 de semnaturi. Aparent, aici nu e vorba de bani, ci de apararea unor principii. La o analiza mai atenta, tot la bani ajungem si la cariera lor. Dar, ce i-a enervat de fapt pe judecatori si procurori?

In disputa sunt, in esenta, trei propuneri care vizeaza:

1. Modificarea modului de promovare in interiorul profesiei.
2. Schimarea regulii de revenire in magistratura a celor care au demisionat din varii motive
3. Primirea avocatilor cu peste 18 ani vechime in corpul magistratilor pe baza de interviu

1. Neoficial, magistratii de declara cel mai tare deranjati de prima propunere. In prezent, un judecator promoveaza de la Judecatorie la Tribunal daca are minim patru ani vechime iar de la Tribunal la Curtea de Apel daca are cel putin sase ani vechime. Comisia din cadrul CSM propune majorarea conditiei de vechime de la patru la sapte, respectiv de la sase la zece ani. Propunerea este vazuta de magistrati ca o blocare a avansarii in cariera.

In plus, locurile vacante s-au cam ocupat deja in sistem. Nu mai suntem in situatia de acum cativa ani cand erau sute de posturi libere. Apoi, varsta medie in Curtile de Apel, de pilda, este de aprox. 40 de ani, in urma infuziei de magistrati tineri realizata in urma cu 10 - 15 ani. Prin urmare, perspectiva eliberarii locurilor prin pensionare se indeparteaza. Prin marirea conditiei de vechime, magistratii trebuie sa astepte si mai mult pentru a avansa la instantele superioare.

Aici trebuie spus ca, pe langa prestigiul profesional, avansarea inseamna mai multi bani, diferentele fiind de cateva milioane bune de la o instanta inferioara la una superioara. Asadar, exista si o miza financiara, nu doar una pur profesionala.

Apoi, CSM propune ca promovarea sa nu se mai faca doar pe baza de examen, ca pana acum. Jumatate din nota va reprezenta evaluarea activitatii profesionale. Aici apare un nou motiv de enervare pentru magistrati. Cine va face evaluarea? CSM, desigur, dar propunerile nu detaliaza din cine este formata comisia sau pe ce criterii se realizeaza evaluarea activitatii unui judecator sau procuror.

Ideea ca evaluarea activitatii unui magistrat sa conteze la promovare nu este neaprat proasta. Nu poti fi de zece in teorie, dar in practica sa ai, ca judecator, intarzieri nejustificate la motivari sau achitari multiple ca procuror, dosare care zac cu anii in fiset etc. Toate aceste aspecte trebuie, intr-un fel, reglate.

In paranteza fie spus, magistratii sunt evaluati in prezent de proprii colegi. Evaluarea se face acum, o data la trei ani, la nivelul instantelor sau parchetelor unde functioneaza. Din acest motiv, cvasi-totalitatea magistratilor din Romania ies din evaluari cu calificative de foarte bine. Nici acest sistem nu reflecta realitatea.

In concluzie, prin modificarea regulilor de promovare in interiorul profesiei scad dramatic sansele promovarii iar magistratii se tem de introducerea arbitrariului in evaluarea lor.

2. CSM propune ca revenirea in magistratura sa se poata face fara examen, daca judecatorul sau procurorul are cel putin zece ani vechime si a plecat din motive neimputabile lui. Presa a speculat deja ca unul dintre beneficiarii propunerii este chiar ministrul justitiei. Robert Cazanciuc a demisionat din magistratura dupa ce a fost numit in guvernul Ponta. Ca sa revina in sistem, ar trebui sa dea din nou examen la Institutul National al Magistraturii. Daca propunea CSM trece, Cazanciuc ar fi scutit de calvarul unor examene dificile.

Magistratii mai exprima o nemultumire in legatura cu aceasta propunere. Una din asociatiile de magistrati (UNJR) a denuntat public faptul ca toti judecatorii si procurorii care au plecat prin demisie din cauza unor probleme de integritate se vor intoarce in sistem fara probleme. Exista cazuri de judecatori si procurori care, de frica unor anchete, au preferat sa demisioneze.

3. In fine, ultima propunere considerata incacceptabila este dedicata avocatilor. Comisia din CSM propune ca avocatii cu 18 ani vechime sa poate intra in magistratura pe baza unui simplu interviu. Potrivit unor surse din sistem, aceasta propunere ar fi mai degraba un troc.

Asa cum magistratii iesiti la pensie intra in avocatura doar pe baza de interviu, si avocatii cu vechime vor sa intre in magistratura tot asa. Numai ca introducerea unor criterii subiective de intrare in profesie scade standardele profesionale si incalca o serie de conventii la care Romania este parte.

Cam acestea sunt, in esenta, motivele care i-au revoltat pe magistrati. Propunerile CSM n-au fost in dezbatere publica si s-a lucrat in mare secret la ele, motive suplimentare de nemultumire. Judecatorii si procurorii s-au mobilizat mai ales dupa ce presa a scris, vineri, despre o intalnire de taina intre presedintele CSM, Marius Badea Tudose, ministrul justitiei, Robert Cazanciuc si presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Bogdan Ciuca. La aceasta intalnire s-ar fi discutat inclusiv despre propunerile CSM.

La intalnire s-ar fi dezbatut un al patrulea subiect delicat: modificarea modalitatii de numire a procurorilor sefi. Acestia ar urma sa fie numiti de catre sectia de procurori din cadrul CSM, nu de ministrul justitiei ca pana acum. CSM a negat insa ca s-ar pregati vreun proiect de lege in acest sens.

HotNews.ro a scris vineri ca modificarea este importanta in perspectiva unei eventuale schimbari de guvern. Toate functiile de conducere (procurori sefi, adjuncti, sefi de sectie) din cadrul parchetelor (DNA, Parchet General) expira anul viitor. Acestea sunt functii cheie in sistem.

Chiar daca presedintele Iohannis numeste in final procurorii sefi, faptul ca propunerea va veni de la sectia de procurori a CSM nu este o garantie ca sistemul are capacitatea de a cerne cele mai potrivite propuneri. Vezi avizul favorabil acordat noului procuror sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, care a avut o presatatie slaba la audieri si nu s-a remarcat cu nimic in activitatea sa de sef de birou la Iasi.

Insa toate aceste propuneri - formulate deocamdata la nivelul unei comisii interne - mai trebuie sa treaca si de plenul CSM. Dupa mobilizarea fara precedent a magistratilor, adoptarea lor devine incerta.

Dan Tăpălagă

LISTA MAGISTRAŢILOR (JUDECĂTORI ŞI PROCURORI) CARE SUSŢIN MEMORIUL:

1. Dragos Călin, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

2. Amalia Cecilia Moleanu, judecător, Tribunalul Mehedinţi

3. Roxana Maria Călin, judecător, Tribunalul Bucureşti

4. Ionuţ Militaru, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

5. Claudiu Drăguşin, judecător, Judecătoria sectorului 4 Bucureşti

6. Carmen Solcoi, judecător, Tribunalul Braşov

7. Robert Cadea, judecător, Tribunalul Braşov

8. Cosmin Radu Mitroi, judecător, Tribunalul Teleorman

9. Marilena Neacşu, judecător, Tribunalul Bucureşti

10. Laurentiu Mihai Bălan, judecător, Judecătoria Sfântu Gheorghe

11. Oana Pelin, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti

12. Liviu Cornel Dobranişte, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

13. Alexandru Felix, judecător, Tribunalul Buzău

14. Delia Duros, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 Bucureşti

15. Cezar Ştefănescu, judecător, Curtea de Apel Bacău

16. Alina Nadia Guluţanu, judecător, Tribunalul Bucureşti

17. Cristina Florea, judecător, Tribunalul Brașov

18. Vlad Andrei Ardeleanu, judecător, Judecătoria Constanța

19. Oana Cristina Munteanu, judecător, Judecătoria Constanta

20. Ciprian Bodu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia

21. Vica Oprisan, judecător, Judecătoria Călaraşi

22. Ioana-Andreea Roescu, judecător, Judecătoria Drăgăşani

23. Ilisie Teofil, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea

24. Rosina-Valentina Todea, judecător, Judecătoria Cluj-Napoca

25. Octavian Samoilă, judecător, Judecătoria Drăgăşani

26. Ştefan Aurelian Ispăşoiu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov

27. Aurelian-Marian Murgoci-Luca, judecător, Judecătoria sectorului 5 Bucureşti

28. Ioana Brădăţeanu, judecător, Tribunalul Iasi

29. Elena Mihaela Toma, judecător, Judecătoria Targoviste

30. Dorina Ivascu, procuror, DNA, ST Galaţi

31. Victor Chiţu, judecător, Curtea Militară de Apel Bucureşti

32. Valentin Marian Pascu, judecător, Judecătoria Lugoj

33. Costin Andrei Stancu, judecător, Tribunalul Specializat Argeş

34. Dana Iuliana Stancu, judecător, Judecătoria Piteşti

35. Adela Popescu, judecător, Tribunalul Valcea

36. Lilica Viuleţ, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti

37. Claudiu Corobană, judecător, Judecătoria sectorului 3 Bucureşti

38. Ștefania Anton, judecător, Curtea de Apel Suceava

39. Liviu Mihai Urziceanu, judecător, Judecătoria Arad

40. Bogdan Mateescu, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea

41. Adina Ghiţă, judecător, Tribunalul Dolj

42. Nicoleta Ghiciulescu, judecător, Judecătoria Chişineu Criş

43. Mircea Pîrvu, judecător, Judecătoria Băileşti

44. Alin Vasonan, judecător, Curtea de Apel Oradea

45. Laura Uce, judecător, Tribunalul Vâlcea

46. Monica Anghel, judecător, Judecătoria Vălenii de Munte

47. Cristian Nicolae Iliescu, judecător, Tribunalul Dolj

48. Daniela Delia Stoica, judecător, Judecătoria sectorului 5 Bucureşti

49. Grigore Surd, judecător, Tribunalul Satu Mare

50. Ioana Mihaela Neacşa, judecător, Tribunalul Argeş

51. Corina Tudor, judecător, Tribunalul Bucureşti

52. Ancuta Blănariu, judecător, Judecătoria Roman

53. Cosmin Ungureanu, judecător, Judecătoria Slatina

54. Anca Codreanu, judecător, Tribunalul Covasna

55. Vasile Bozeşan, judecător, Tribunalul Teleorman

56. Maria-Cătălina Marcu, judecător, Curtea de Apel Suceava

57. Mihail Stănescu-Sas, judecător, Curtea de Apel Constanţa

58. Rareş Ciauşu, procuror, DIICOT Cluj

59 Lucian-Cosmin Manoloiu, judecător, Judecătoria Slatina

60. Ciprian Cristian Purice, judecător, Judecătoria Slobozia

61. Mihaela Bunăiașu, judecător, Judecătoria Slatina

62. Alexandra Ghergheşanu, judecător, Tribunalul Bucureşti

63. Mădălina Cioară, judecător, Tribunalul Vaslui

64. Adrian Păcurar, judecător, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti

65. Iarina Prelipceanu, judecător, Tribunalul Cluj

66. Cristina Ardeleanu, judecător, Tribunalul București

67. Dragoş Păduraru, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa

68. Victor Văduva, judecător, Judecătoria Constanţa

69. Florin Lupaşcu, judecător, Tribunalul Specializat Mureş

70. Melania Isopescu, judecător, Judecătoria Piatra-Neamt

71. Ioana Nicoleta Spiridonescu, judecător, Judecătoria Craiova

72. Andreea Maria Dumbrăveanu, judecător, Judecătoria sectorului 3 Bucureşti

73. Călin Dumbrăveanu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2 Bucureşti

74. Simona Taus, judecător, Judecătoria Zărnești

75. Andrea Meșter, judecător, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti

76. Delia Elena Holbocianu, judecător, Judecătoria Suceava

77. Claudiu Holbocianu, judecător, Judecătoria Suceava

78. Ciprian Tiţa, judecător, Judecătoria Piteşti

79. Ibolya Szende Bolbos, judecător, Tribunalul Bistrita Năsăaud

80. Iulia Ioana Bilciu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov

81. Cristina Moisa, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

82. Angelica Ulianov, judecător, Judecătoria Constanţa

83. Gabriel Ulianov, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa

84. Marcu-Aurelian Cîrstea, judecător, Judecătoria Bălcesti

85. Serena Evda Militaru, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti

86. Adriana Daniela Barcau, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti

87. Diana Mușuroiu, judecător, Judecătoria Târgoviște

88. Adrian Năstase, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

89. Ioan Fundătureanu, judecător, Tribunalul Arges

90. Adina Fundătureanu, judecător, Curtea de Apel Piteşti

91. Gabriel-Cristian Ursa, judecător, Judecătoria Tg. Mureş

92. Ovidiu-Ştefan Scarlatescu, judecător, Judecătoria Lugoj

93. Oana Ionescu, judecător, Judecătoria Călăraşi

94. Simona Ştefania Matei, judecător, Tribunalul Brasov

95. Corina Etcu, judecător, Judecătoria Iaşi

96. Silviana Camelia Călin, judecător, Judecătoria Calarasi

97. Oana Stroiu, judecător, Judecătoria Braşov

98. Ioan-Paul Chiş, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

99. Loredana Alexandrescu, judecător, Judecătoria Iași

100. Vasile Airinei, procuror, DIICOT ST Iaşi

101. Răzvan Dicu, judecător, Tribunalul Galaţi

102. Anca Pârleţeanu, judecător, Judecătoria Constanţa

103. Maria Timoaşcă, judecător, Judecătoria Constanţa

104. Adriana Nicolae, judecător, Judecătoria Buzau

105. Diana Deculescu, judecător, Judecătoria Constanţa

106. Bogdan Ciprian Pîrlog, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

107. Dan Lixandru, judecător, Judecătoria Slatina

108. Antonela Alis Jica, judecător, Judecătoria Vălenii de Munte

109. Adrian Popescu, judecător, Judecătoria Pucioasa

110. Horaţiu Constantin Stângaciu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău

111. Ioana Hanganu, judecător, Judecătoria Piatra Neamt

112. Dragoş Gheorghe, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca

113. Liliana - Mirela Puşcaşu, judecător, Judecătoria Onești

114. Bogdan Zdrenghea, judecător, Tribunalul Cluj

115. Anca Moldovan, judecător, Curtea de Apel Cluj

116. Felix Lucian Șalar, judecător, Curtea de Apel București

117. Marius Vâlcu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 Bucureşti

118. Florin-Mircea Zaharia-Lupu, judecător, Judecătoria Iasi

119. Alexandra Luiza Barea Brezae, judecător, Judecătoria sectorului 6 Bucureşti

120. Mihai Hondor, procuror, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

121. George Ionescu, judecător, Tribunalul Argeş

122. Andreea Diaconu, judecător, Tribunalul Argeş

123. Lucia Dobrin, judecător, Tribunalul Timiş

124. Petronela-Maria Mateiş, judecător, Tribunalul Bacău

125. Irina Cătălina, judecător, Judecătoria Piatra-Neamţ

126. Ioan Georgiu, judecător, Judecătoria Gherla

127. Marina Braşovean, judecător, Judecătoria Vaslui

128. Andreea Manuela Popovici, judecător, Judecătoria Bacău

129. Monica Sortan, judecător, Curtea de Apel Cluj

130. Alina Elena Comăniţă, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov

131. Cristian Grigore, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe

132. Evelina Oprina, judecător, Tribunalul Ilfov

133. Georgeta Raluca Ancuţa, judecător, Judecătoria Craiova

134. Dumitru Cristian Bogdan, judecător, Judecătoria Costeşti

135. Irina Popescu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa

136. Constantina-Monica Turcu, judecător, Judecătoria Constanţa

137. Nadina Drecea, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti

138. Adrian Mihai Cârstea, judecător, Judecătoria Buzău

139. Dana Maria Puiu, judecător, Tribunalul Salaj

140. Alina Popescu, judecător, Tribunalul Bucureşti

141. Cosmin Dijmărescu, judecător, Tribunalul Dolj

142. Roxana Negrea, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov

143. Mihaela Apostol, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi

144. Liana Nicoleta Arsenie, judecător, Tribunalul Teleorman

145. Carmen Camelia Băilă, judecător, Tribunalul Arad

146. Elena Ciulin, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 București

147. Iulia Lulciuc, judecător, Judecătoria Suceava

148. Elena Lixăndroiu, judecător, Judecătoria Târgovişte

149. Mihaela Beldie, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 București

150. Răzvan Bara, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov

151. Alexandra Ion, judecător, Judecătoria Ploieşti

152. Carmen Andreea Cimpoiasu Tanislav, judecător, Judecătoria Câmpina

153. Nicoleta Burlacu, judecător, Judecătoria Timişoara

154. Cristian Ungureanu, judecător, Judecătoria Vatra Dornei

155. Daniela Loredana Hariton, judecător, Judecătoria Vatra Dornei

156. Anca Cazac, judecător, Judecătoria Zărneşti

157. Alina Palancanu, judecător, Judecătoria Botoşani

158. Sorina Iolanda Marinas, judecător, Judecătoria Craiova

159. Dana Cosareanu, judecător, Tribunalul Bucureşti

160. Sirbu Monica Elena, judecător, Judecătoria Timișoara

161. Cristian-Marius Grecescu, judecător, Tribunalul Dolj

162. Carmen Layet, judecător, Judecătoria Buftea

163. Mihaela Bivol, judecător, Tribunalul Suceava

164. Larisa Isabella Munteanu, judecător, Tribunalul Ialomiţa

165. Mădălina Enache, procuror, Parchetul d.p.l. CA Bucureşti

166. Adriana Macarie, judecător, Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti

167. Bogdan Niculescu, judecător, Judecătoria Intorsura Buzăului

168. Claudia Toma, judecător, Judecătoria Târgu Mureș

169. Dana Rusu, judecător, Judecătoria Gherla

170. Irina Dumitru, judecător, Tribunalul Specializat Mureş

171. Anca Ionela Zamfiroi, judecător, Tribunalul Vaslui

172. Adrian Popescu, judecător, Judecătoria Cluj-Napoca

173. Sebastian Olteanu, judecător, Judecătoria Ploiești

174. Veronica Gavriş Todinca, judecător, Judecătoria Dragomireşti

175. Cristina Vlad, judecător, Judecătoria Buzău

176. Claudiu Daniel Falcan, judecător, Tribunalul Mehedinţi

177. Ana - Maria Iftinca - Voicu, judecător, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti

178. Oana Codina, judecător, Tribunalul Vaslui

179. Cristina Crăciun, judecător, Tribunalul Timiș

180. Cristina Ioniţă, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

181. Iulian Dirzeanu, judecător, Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti

182. Corina Mureşan, judecător, Curtea de Apel Târgu Mureş

183. Flavius Mureşan, judecător, Tribunalul Specializat Mureş

184. Vlad Țari, judecător, Judecătoria Sectorului 2 București

185. Elena Blidaru Mateescu, judecător, Tribunalul Bucureşti

186. Codruța Strîmb, judecător, Curtea de Apel București

187. Marius Peter, judecător, Judecătoria Năsăud

188. Raluca Mirica, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov

189. Ştefan Lucaciuc, judecător, Curtea de Apel Timişoara

190. Mihaela Ciocea, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

191. Ioan Octavian Ovac, judecător, Judecătoria Bârlad

192. Daniela Mihaela Telescu, judecător, Judecătoria Bârlad

193. Mădălina Trușcan, judecător, Judecătoria Brașov

194. Florin Potîrnichie, judecător, Judecătoria Agnita

195. Dana Tiţian, judecător, Curtea de Apel Alba Iulia, detaşat DNA

196. Codruţ Marian Bărbulescu, judecător, Judecătoria Sf. Gheorghe

197. Ilenuța Bădiceanu, judecător, Tribunalul Argeş

198. Cristina Chelaru, judecător, Judecătoria Ploieşti

199. Iulia Florica Dumitru, judecător, Judecătoria Ploieşti

200. Irina Popa, judecător, Judecătoria Ploieşti

201. Lucian Ionuţ Brânzac, judecător, Tribunalul Botoşani

202. Cristina Radu, judecător, Judecătoria Ploieşti

203. Anda Murgoi, procuror, PCA Alba Iulia

204. Oana Mihaela Vieru, judecător, Tribunalul Vaslui

205. Laura Moroiu, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ

206. Mihai Adrian, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara

207. Andreea Anchidin, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

208. Alexandru Cobîscan, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

209. Nicoleta - Monica Bratu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

210. Andreea Neţoiu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

211. Sabina Bolla, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

212. Cristina Ionescu Lupeanu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

213. Mihaela Nicodim, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ

214. Claudia Vasiliu, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ

215. Cristina Dumitriu, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ

216. Constantina Ionescu, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ

217. Raluca Băltog, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ

218. Oana Movileanu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ

219. Anca-Emilia Irimia, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş

220. Denis Dimitriu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş

221. Gheorghe Bîrdău, judecător, Judecătoria Craiova

222. Elena Anton, judecător, Tribunalul Argeş

223. Adrian Anton, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş

224. Rareş Stan, procuror, Parchetul de pe langa JS2, delegat la PT Bucureşti

225. Marius Voineag, procuror şef birou DIICOT Structura centrală

226. Livia Mercan, judecător, Judecătoria Piteşti, detaşat Direcţia Agentul Guvernamental

227. Adina Botezatu, judecător, Judecătoria Braşov

228. Tudoriţa Manta, judecător, Tribunalul Specializat Mureş

229. Iuliana Madalina Poeana, judecător, Tribunalul Prahova

230. Florentina Ivăncioiu, judecător, Tribunalul Bucureşti

231. Alexandra Mănescu, judecător, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti

232. Virginia Opăriuc, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

233. Cristina Diana Puha, judecător, Tribunalul Suceava

234. Alexandra Magdas, judecător, Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti

235. Dorina Mihaela Bereş, judecător, Curtea de Apel Oradea

236. Maria Surduleac, judecător, Judecătoria Ploieşti

237. Anca Gheorghiu, judecător, Judecătoria Braşov

238. Florentina Iavorschi, judecător, Judecătoria Oradea

239. Ramona Barbulescu, judecător, Judecătoria Braşov

240. Cristi Sorin Bosnea, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș

241. Rozalia-Cristina Luca. judecător, Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti

242. Alina Nicoleta Gherghina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6

243. Mihaela Spinu, judecător, Judecătoria Ploieşti

244. Cristina Bugeac, judecător, Judecătoria Ploieşti

245. Andreea Dinicu, judecător, Judecătoria Ploieşti

246. Camelia-Maria Ilie, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

247. Ana Savu, judecător, Judecătoria Costeşti

248. Cornelia Olteanu, judecător, Judecătoria Costeşti

249. Andreea - Ionela Abutnăriţei, judecător, Judecătoria Zărneşti

250. Nicoleta Dogariu, judecător, Tribunalul Bucureşti

251. Andreea-Alexandra Ailioaie, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara

252. Daniela Iuliana Marinescu, judecător, Tribunalul Bucureşti

253. Cătălina Cruceru, judecător, Judecătoria Ploieşti

254. Sorin Beteringhe, procuror, Parchetul de pe lângă Judecatoria Oradea

255. Dumitru Cheagă, procuror, Parchetul de pe lângă Judecatoria sector 4

256. Iuliana-Madalina Larion, judecator, Tribunalul Bucuresti

257. Robert Marin, judecător, Judecătoria Ploieşti

258. Cătălin Chircuşi, judecător, Judecătoria Slatina

259. Sandel Botoghina, procuror, DIICOT- ST Piteşti

260. Liana Armbruster, procuror, DIICOT- ST Piteşti

261. Mihai Valentin, procuror, DIICOT- ST Piteşti

262. Tatiana Oprea, procuror, DIICOT- ST Piteşti

263. Gheorghe Stoica, procuror, DIICOT- ST Piteşti

264. Ionuţ Călina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

265. Mihaela Olaru, procuror, DIICOT ST Piteşti

266. Anamaria Lucia Zaharia, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

267. Elena-Lavinia Crăciun, judecător, Judecătoria Constanța

268. Carmen Elena Ștefan, judecător stagiar, Judecătoria Constanța

269. Mihaela Stanciu, judecător, Judecătoria Constanța

270. Oana Mihaela Sorescu, judecător, Judecătoria Constanța

271. Antonia Diaconu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti

272. Bogdan Catrinescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti

273. Carmen Olaru, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti

274. Mihaela Bratulescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti

275. Mihaela Catalan, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti

276. Ionut Cristea, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti

277. Adrian Mihai, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti

278. Vladimir Nanu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti

279. Alexandru Marian Stătescu, judecător, Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti

280. Oana Maria Hodorogea, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Iaşi

281. Roxana Ciurca Roznovat, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi

282. Diana Eliza Mincă, judecător, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti

283. Riza Florentin, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

284. Alexandrina Deaconu, procuror, Parchetul d.p.l. CA Bucuresti

285. Marius Stefan, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş

286. Simona Tuca, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş

287. Elena Vlad, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş

288. Simona Constantinescu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş

289. Catalin Barbuceanu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş

290. Eleonora Chirvasiu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş

291. Livia Cioara, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş

292. Dinu Camelia, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

293. Ciauşescu Carmen Florina, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

294. Frunză Aurelia, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

295. Constantinescu Felicia, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

296. Dumitraşcu Mioara, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

297. Constantinescu Alina, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

298. Stelescu Elena Cristina, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

299. Fulga Violeta, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

300. Lumineanu Marius Alexandru, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

301. Lita Marius, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea

302. Carmen Răduică, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj

303. Enache Iulia, judecător, Judecătoria Bacău

304. Carmen Dina, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea

305. Iulian Balan, judecător, Curtea de Apel Târgu Mureş

306. Ionel Grigorie, judecător, Curtea de Apel Craiova

307. Dinu Rebecca Zinca, judecător Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti

308. Diana Gabriela Nastase, judecator Tribunalul Arges

309. Ramona Mungiu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti

310. Raluca Nor, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara

311. Adrian Aparaschivei, judecător, Curtea de Apel Suceava

312. Ana Aparaschivei, procuror, DIICOT-ST Suceava

313.Tabirta Lorin, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara

314. Ligia Rotaru, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

315. Mădălina Chircu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

316. Anamaria Petre, judecător, Judecătoria Satu Mare

317. Candale Laura Camelia, vicepresedinte, Judecătoria Bistrita

318. Ioana Angheluta, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

319. Cristina Stefan, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

320. Denisa Lazar, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

321. Georgescu Alexandru Bogdan, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

322. Solomon Andrei Nicolae, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

323. Staicu Bogdan, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

324. Buruiană Vițu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

325. Mocioacă Adina Ileana, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

326. Radu Cristina, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

327. Ruxanda Ramona Elena, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

328. Berariu Mihaela, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

329. Popoiu Codruț Dumitru, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

330. Prună Mihai, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

331. Dieac Ana Raluca, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

332. Borjog Eduard Daniel, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

333. Ionescu Ruxandra, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

334. Țîrlea Adrian, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

335. Paraschivescu Corina Mioara, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

336. Prescorniță Simona Mihaela, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

337. Ivan Gheorghe, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

338. Florescu Cristina, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

339 Alestar Violeta, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

340. Bordeianu Nadia, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

341. Ciobanu Ramona, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

342. Gherghe Răzvan Vicențiu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

343. Lăncrănjan Alexandra, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

344. Mortu Ionuț, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

345. Năstasie Ion, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

346. Mirică Alexandru, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

347. Neacșu Denisia, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

348. Melnic Sorin, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

349. Albu Gabriela, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

350. Petrescu Ionuț, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București

351. Bocu Mădălina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov

352. Răducu Mihai, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov

353. Leanca Silvia, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti

354. Constantin Irina, Parchetul d.p.l. Trib. București

355. Ana Maria Lixandru, judecator, Judecatoria Slatina

356. Andreea Crăciun, judecător, Judecătoria Craiova

357. Mateescu Maria Valentina, judecător, Judecătoria Slatina

358. Riza Livia Constanța, judecător, Judecătoria Slatina

359. Calinescu Irina Olivia, judecător, Judecătoria Drăgășani

360. Stalpeanu Luminita, judecător, Judecătoria Drăgășani

361. Daniela Predescu, judecător, Judecătoria Drăgășani

362. Olteanu Dragos, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara

363. Pantea Marius-Calin, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca

364. Gițan Diana Nicoleta, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara

365. Loredana Mocan, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara

366. Felecan Marius, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara

367. Purtan Cristina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara

368. Silaghi Adina Octavia, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara

369. Tatu Dragoș Daniel, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara

370. Sergiu Bulat, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat

371. Mariana Vârgă, judecător, vicepreşedinte Tribunalul Argeş

372. Andrei Iugan, judecător, Judecatoria sector 5 Bucureşti

373. Mariana Nuţi Dobrin, judecător, Tribunalul Teleorman

374. Bică Alexandru, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

375. Cioplea Augustina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

376. Dalida Militaru, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

377. Farcas-Hîngan Georgiana Rodica, judecător, Tribunalul Cluj

378. Pîrvu Elena Camelia, judecător, Judecătoria Pitești

379. Loredana Maria Grigorean, judecător, Tribunalul Suceava

380. Gina Ionela Craciun, judecător, Tribunalul Suceava

381. Radulescu Cosmin, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

382. Damaschin Eniko, judecător, Judecătoria Cornetu

383. Amarie Leonard, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Costesti

384. Catalin Visinoiu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Costesti

385. Nicorina Magraon, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges

386. Dutu Theodor, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges

387. Cosmin Puiulescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges

388. Siea Cristian, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges

389. Radu Adrian, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Topoloveni

390. Dragos Hristache, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung Muscel

391. Razvan Austrianu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung Muscel

392. Daniel Gheorghe, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung Muscel

393. Ionel Cotovelea, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung Muscel

394. Luca Cristina Ramona, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi

395. Moraru Alina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi

396. Istrate Daniel, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi

397. Popa Mihai Catalin procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi

398. Roman Alexandru, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi

399. Mangalagiu Alina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi

400. Daniel Otel, judecător, Judecatoria Segarcea

401. Liliana Petrovan, judecător, Tribunalul Bucuresti

402. Lavinia Magdalena Bulgaru, judecător,Tribunalul Bucureşti

403. Andrei Jurca, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti

404. Ionel Iliescu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti

405. Loredana Mocan, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Timişoara

406. Mirela Dumitrache Babalac, judecator, Tribunalul Arges

407. Elena Veronica Iura, judecător, Curtea de Apel Bucureşti

408. Coca Alexandra, judecător, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti

409. Diana Nicoleta Gitan, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara

410. Asiminei Alexandru, judecător, Judecătoria Suceava

411. Raluca Arsenie, judecător, Judecătoria Deva

412. Carmen Cojocaru, judecător, Curtea de Apel Craiova

413. Mirela Adriana Burlacu, judecator, Judecatoria Buzau

414. Rotaru Dana Alexandra, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi

415. Cojocaru Oana Irina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi

416. Muresan Cardonel Felix, judecător, Tribunalul Satu Mare

418. Bogdan Alexandru Dari, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

419. Marius Joiţa, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti

420. Francesca Bujor, judecator, Tribunalul Cluj

421. Adina- Monica Burdan, judecător, Judecătoria Timișoara

422. Mariana Ilisie, judecător, Tribunalul Bihor

423. Maria Verdes, judecător, Judecatoria Oradea

424. Ovidiu Ciuma, judecător, Judecatoria Oradea

425. Stefana Pascaru, judecator, Judecatoria Iasi

426. Alexandra Ioana Zamfir, judecator, judecatoria Slobozia

427. Bogdan Rocsin, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6

428. Perjoiu Irina, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui

429. Melania Cristina Rusu, judecător, Judecătoria Pitești

430. Adela Ileana Barbuți, judecător, Judecatoria Craiova

431. Codreanu Alexandru, procuror, Parchetul dpl Tribunalul Brasov

432. Codreanu Melinda, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna

433. Gabriel Mustaţă, judecător, Judecătoria Constanţa

434. Petrica Gherghesanu, judecător, Tribunalul Bucureşti

435. Daniela-Alexandra Stamate, judecător, Judecătoria Constanţa

436. Carmen - Andreea Toader, judecator, Judecatoria Calarasi

437. Radu - Mihai Necula, judecator, Judecatoria Calarasi

438. Liliana-Dorina Răducu, judecator, Judecătoria Sector 3 Bucureşti

439. Roxana Sultana, judecator, Tribunalul Dambovita

440. Manuel Remi Sultana, judecator, Judecatoria Racari

441. Joldes Liliana, judecator, Judecatoria Bistrita

442. Nastasia Marius, judecator, Judecătoria Constanţa

443. Andreea Madalina Popescu, judecator, Judecatoria Pitesti

444. Diana Caterina Coman, judecator, Judecatoria Pitesti

445. Maria Roxana Codreanu, judecator, Judecatoria Saveni

446. Andrada Maria Turti, judecator, Judecatoria Nasaud

447. Oana Diaconu, judecator, Judecatoria Patarlagele

448. George Lucian Cîmpanu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava

449. Anca Ghimici, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Galati

450. Roxana Cristina Baraila, judecator, Tribunalul Specializat Arges

451. Mariana Adam, judecător, Judecatoria Rupea

452. Ioana-Maria Cîmpean, judecător, Judecătoria Ploieşti

453. Teliceanu Viorel-Gabriel, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

454. Ramona Bușu, judecător stagiar la Judecătoria Orșova

455. Catalina Dan, judecător, Judecătoria Pitești

456. Vasile Andra Georgiana, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

457. Andrei Camelia, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

458. Diaconu Alexandra Nora, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

459. Iorgu Anca Ramona, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

460. Timiş Elena Cosmina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

461. George Enescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu

462. Ana Mocanu, judecator, Judecătoria Sector 3 Bucureşti

463. Emanuela Dulgheru, judecător, Tribunalul București

464. Smaranda Maria Floricoiu, judecător, Judecătoria Rm. Valcea

465. Crina Capotă, judecător, Judecatoria Satu Mare

466. Claudiu Victor Neagoe, procuror, Parchetul d.p.l. CA Bucuresti

467. Ilona Panica, procuror, Parchetul d.p.l. CA Bucuresti

468. Dorin Zbranca, judecător, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc

469. Fagarasan Mariana, judecător, Tribunalul Mures

470. Bejenaru Iolanda, judecător, Tribunalul Vranceaâ

471. Ion Anca-Mihaela, judecător, Judecatoria Satu Mare

472. Pojoga Valerian-Adrian, judecător, Judecatoria Satu Mare

473. Alina Mateescu, judecător, Tribunalul Argeș

474. Claudia Bodean, judecător, Tribunalul Constanţa

475. Horvat Emilia Lavinia, judecator, Judecatoria Alba Iulia

476. Ramona Ilie, judecator, Judecatoria Videle

477. Petrică Marius Popa, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 2 Bucureşti

478. Alina Neculai, judecator, Judecatoria Botosani

479. Liviu Ceica, judecator, Judecatoria Botosani

480. Florin Verciuc, judecator, Judecatoria Botosani

481. Căruțașu Ioana, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucureşti

482. Ovidiu Gherasim, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 3 Bucureşti

483. Meszaros Ioana, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare

484. Cristian Ignat, judecător, Judecatoria Balș

485. Monica Avramescu, judecator, Judecatoria sectorului 3 Bucureşti

486. Emanuela Morisca, judecator, Tribunalul Suceava

487. Ana-Maria Stanca, judecator, Judecatoria Slobozia

488. Cristian Monenci, judecator, Tribunalul Bihor

489. Mitric Laura Iuliana, judecator, Tribunalul Suceava

490. Anca Dobre, judecator, Judecătoria Buzău

491. Stefanita Viorel Gogea, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov

492. Ana Corina Voinea, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucureşti

493. Bote Sanda - Daria, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare

494. Florela Nistor, judecator, Tribunalul Bucureşti

495. Mihai Cepes, judecator, Judecatoria Timisoara

496. Alexandra Traistaru, judecator, Judecatoria Bolintin Vale

497. Topalea Kalinca, judecător, CA Suceava

498. Dragomir Luisa-Emanuela, judecator, Tribunalul Bucuresti

499. Dragomir Marian Ionut, judecator, Judecatoria Sector 5 Bucuresti

500. Cirstea Florina Izabela, judecator, Tribunalul Bucuresti

501. Andrioaei Corneliu, judecator, Tribunalul Bucuresti

502. Iulia Popescu, judecător, Judecătoria Fetești

503. Stănculescu Cătălin, judecător, Judecătoria Strehaia

504. Garlonta Ana, judecator, Tribunalul Brasov

505. Dana Girbovan, judecator, Curtea de Apel Cluj

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

3 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…