România LOR/Cum a ajuns o TUTĂ DE BAMBOO angajată de UN BOU la Parlament

România LOR/Cum a ajuns o TUTĂ DE BAMBOO angajată de UN BOU la Parlament

O fostă angajată a clubului Bamboo din Capitală, dar și hostesă de cazino, a ajuns consiliera deputatului PSD Marius Manolache  pentur o zi. După ce s-a lăudat pe contul său de Facebook cu ecusonul de Parlament, parlamentarul a concediat-o, transmite Mediafax.

Ornella Borozan, fostă angajată a clubului Bamboo şi a unui cazino, a ajuns consilieră a deputatului Marius Manolache, finul premierul Victor Ponta, însă a intrat în atenţia presei în momentul în care a publicat pe contul ei de Facebook mai multe poze cu legitimaţia de Parlament, alături de comentariul "Gata cu discuţiile în trafic!”. Ulterior, tânăra şi-a şters contul de Facebook.

Întrebat despre situaţia consilierei sale, Marius Manolache a declarat că a demis-o. "Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă", a spus deputatul, adăugând că va avea totuşi o discuţie cu aceasta. Deputatul susţine că a angajat-o în baza CV-ului ei, potrivit căruia a absolvit o facultate şi ştia două limbi străine. Ulterior, la insistenţe presei, Marius Manolache a recunoscut că i-a fost recomandată de anumiţi "prieteni".

"Cum o cunosc? Printr-un grup de prieteni", a spus acesta. Întrebat dacă ştia despre fostele ei locuri de angajare, Manolache a spus că nu contează, pentru că fiecare are dreptul la "şanse egale". "Asta e discriminare. Trebuie să avem şanse egale cu toţii", a continuat Manolache, care recunoaşte că angajata sa nu a trecut şi proba unui interviu.

Întrebat dacă aspectul ei fizic a avut o contribuţie la angajarea ei, deputatul a negat, dar a spus că i s-a părut "plăcută". "Nu are nicio legătură aspectul fizic. E o întâmplare. (...) Era drăguţă, nu v-a plăcut? Bănuiesc că v-a plăcut. Mi mi-a fost plăcută, nu m-am gândit la altceva în afară de a o angaja şi atât", a precizat acesta.

Marius Manolache spune că tânăra i-a fost angajată o singură zi.





Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...