Securiştii nu se lasă/Păpuşa drogată Ghiţă anunţă un NOU PARTID

Securiştii nu se lasă/Păpuşa drogată Ghiţă anunţă un NOU PARTID

Securiştii care îl păpuşează pe drogatul Sebastian Ghiţă, aşa cum l-a numit deputatul PSD Cătălin Rădulescu, nu se lasă. Vrea să-şi facă un nou partid.

800 de tineri care l-au sprijinit pe Ponta în campanie, din toate județele, s-au întâlnit aseară la Clubul Fratelli din București. Sebastian Ghiță a fost cel care a organizat şi decontat evenimentul.

Ghiță a vorbit în fața acestora la începerea evenimentului strigând : "Vanghelie e aici?""Iliescu e aici ?""Nuuuuu !!!", au răspuns cei prezenți.

Sebastian Ghiță, patetic, a recitat o strofa din poezia "Doina" de Eminescu si le-a mulțumit pentru că l-au susținut pe Ponta. 

Potrivit unor participanți, Ghiță le-a sugerat că o nouă structură politică a tinerilor va apărea curând și, în același discurs, a cerut ca tinerii din România si firmele mici românești să aibă șanse egale în fața autorităților române cu firmele si investitorii străini. În același ton politic, Ghiță le-a spus că avem nevoie de investitii străine, dar că trebuie să promovam si să protejam tinerii din România care vor să muncească si să aiba un viitor în tara lor. Semne clare că se pregătește de o nouă construcție politică.

Petrecerea a durat până la 5.00 dimineața. Multe dintre pozele facute de Ghiță cu tinerii din judete au fost postate pe FB.

Foarte probabil, după demisia din PSD Sebastian Ghiță impreuna cu această structură întinsă în toate județele vor încerca să facă un partid care să caute voturi în rândul electoratului non-PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență