SINISTRU/Ăluia de la Cimitire îi MURISE bunicul. Dar Oprescu l-a CHEMAT cu ȘPAGA pe la 7, 7 și ceva...

Lăcomia nu ține cont nici de moarte. Însă asta i-a pus capac lui Oprescu. Pentru că Oprescu l-a chemat pe ăla de la Cimitire cu șpaga cu toate că respectivul, Cornel Bogdan Popa, îi pomenise, într-o doară că este puțin supărat, și că ar cere un răgaz. Că îi murise bunicul.

Așa a fost posibilă înfăptuirea flagrantului de către procurorii DNA.

Cinic, sau poate că indiferent la astfel de necazuri, ca orice javră cu c...rul roșu, bolnavă de lăcomie, Sorin Oprescu a stabilit ca Popa  să vină cu banii sâmbăta seara, în jurul orei 19.00 - 19.30, potrivit referatului procurorilor.

În dimineața zilei de 05.09.2015 inculpatul OPRESCU SORIN MIRCEA s-a întâlnit cu (.....) și, deși a aflat că bunicul acestuia tocmai decedase, a stabilit ca (.....) să-i remită suma de bani în aceeași zi, la o întâlnire ce urma să aibă loc în jurul orei 19.00 - 19.30 la imobilul aparținând Primarului („Vai de capul...! Ne vedem mai pe seară atunci, acolo?”, „Mă gândesc că un 7, ca să nu ...[neinteligibil]... mai ales...[neinteligibil]... 7 e bine?”). - fragment din referatul DNA

La întâlnirea de sâmbătă seara, șeful de la Cimitire, ce potriveală sinistră, i-a dat lui Sorin Oprescu 25.000 de euro, provenind din totalul de 60.000 dati de denuntatorii din dosar. Banii erau marcati de procurori. Reactia lui Sorin Oprescu dupa ce a primit banii: "Da, da, da! Mulțam!"

Reamintim ca procurorii l-au interceptat apoi in trafic pe Sorin Oprescu si au gasit asupra lui 5.000 de euro, parte din banii inscriptionati.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!