Sora lui Ponta MINTE mai RĂU ca Antena3

Sora lui Ponta MINTE mai RĂU ca Antena3

Este clar că neamul Ponta, sau Naum, sau cum dracu i-o mai chema, e neam de mincinoşi din naştere. Din genă. Alexandra Herţanu, după ce a stat două ore la DNA Ploieşti, odată ajunsă acasă s-a pus pe debitat minciuni. Pe Facebook. Arătând că oamenii ăştia chiar cred şi se hrănesc spiritual cu intoxicările şi manipulările de la Antena3.

Ea susţine că s-a dus la DNA de bună voie. Nechemată de nimeni. Practic, femeia, probabil intrigată că ăia i-au luat calculatoarele de la firmă total eronat, s-a dus să-i i-a la rost. Poate că i-a ameninţat şi cu judecata pentru că i-au prejudiciat imaginea de om pur şi nevăzut de lumina din platourile Antenei3. Cam asta reiese din postarea ei. Cum dracu de a mai dat şi o declaraţie cu acest prilej, nu mai spune această mincinoasă care ne crede proşti. Noi trebuie să înţelegem că ea s-a dus la DNA de bună voie şi, pentru că tot era pe acolo, procurorii au rugat-o să le dea şi lor o declaraţie. Un fel de autograf de la sora premierului României.

Ţie nu îţi este ruşine, fa? Ca să folosim expresia preferată a lui frate-tău...

"Mi-am trait toata viata discret si fara nici o implicare in viata publica. Din pacate de mai bine de o saptamana acest lucru nu a mai fost posibil. Respect dreptul presei de a cere informatii despre subiecte de interes public dar in acelasi timp consider ca si publicul are dreptul la informatii corecte si complete. In concluzie, pentru a evita speculatiile, vreau sa se stie ca in aceasta dimineata m-am prezentat de bunavoie la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile apartinand SC EXFIN 2000 in care am calitatea de administrator si asociat. Cu aceasta ocazie, mi s-a solicitat si am acceptat sa dau o declaratie de martor. Asta a fost tot! In plus doresc sa fac cunoscut ca , in ciuda informatiilor vehiculate in presa, eu, mama mea sau SC EXFIN 2000 nu am avut niciodata nici un fel de legatura contractuala cu SC GROSSMAN ENGINEERING SRL", a scris Alexandra Hertanu pe pagina sa de Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…