Sora lui Ponta MINTE mai RĂU ca Antena3

Este clar că neamul Ponta, sau Naum, sau cum dracu i-o mai chema, e neam de mincinoşi din naştere. Din genă. Alexandra Herţanu, după ce a stat două ore la DNA Ploieşti, odată ajunsă acasă s-a pus pe debitat minciuni. Pe Facebook. Arătând că oamenii ăştia chiar cred şi se hrănesc spiritual cu intoxicările şi manipulările de la Antena3.

Ea susţine că s-a dus la DNA de bună voie. Nechemată de nimeni. Practic, femeia, probabil intrigată că ăia i-au luat calculatoarele de la firmă total eronat, s-a dus să-i i-a la rost. Poate că i-a ameninţat şi cu judecata pentru că i-au prejudiciat imaginea de om pur şi nevăzut de lumina din platourile Antenei3. Cam asta reiese din postarea ei. Cum dracu de a mai dat şi o declaraţie cu acest prilej, nu mai spune această mincinoasă care ne crede proşti. Noi trebuie să înţelegem că ea s-a dus la DNA de bună voie şi, pentru că tot era pe acolo, procurorii au rugat-o să le dea şi lor o declaraţie. Un fel de autograf de la sora premierului României.

Ţie nu îţi este ruşine, fa? Ca să folosim expresia preferată a lui frate-tău...

"Mi-am trait toata viata discret si fara nici o implicare in viata publica. Din pacate de mai bine de o saptamana acest lucru nu a mai fost posibil. Respect dreptul presei de a cere informatii despre subiecte de interes public dar in acelasi timp consider ca si publicul are dreptul la informatii corecte si complete. In concluzie, pentru a evita speculatiile, vreau sa se stie ca in aceasta dimineata m-am prezentat de bunavoie la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile apartinand SC EXFIN 2000 in care am calitatea de administrator si asociat. Cu aceasta ocazie, mi s-a solicitat si am acceptat sa dau o declaratie de martor. Asta a fost tot! In plus doresc sa fac cunoscut ca , in ciuda informatiilor vehiculate in presa, eu, mama mea sau SC EXFIN 2000 nu am avut niciodata nici un fel de legatura contractuala cu SC GROSSMAN ENGINEERING SRL", a scris Alexandra Hertanu pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

3 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

4 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze