SRI, manipulare GROSOLANĂ! Cum ne-au DESPACHETAT ei un TERORIST descoperit în august, pe 1 Decembrie!

SRI, manipulare GROSOLANĂ! Cum ne-au DESPACHETAT ei un TERORIST descoperit în august, pe 1 Decembrie!

SRI ne testează. Pe unii la prostie, pe alții la inteligență. De ce o fi fost nevoie altfel de spectacolul absolut gratuit al publicității de doi lei făcute ungurului cretin chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională a României? O manipulare pentru prostălăii de români nu strică niciodată, nu? Dar și o publicitate groasă la SRI, nu? Păi, bine mă, cretinilor și nenorociților, dacă voi îl supravegheați pe ăsta din august, și știați și ce respiră, cum morții mamelor voastre putea ăsta să mai comită atentatul pe 1 Decembrie așa cum răcnesc acum toate tembeliziunile ''patrioate'', făcându-vă jocul?

Așa cum rezultă din declarația oficială a purtătorului de cuvânt al șefului SRI, ofiţerii SRI îl monitorizau pe extremist încă din luna august. „Indivizii au încercat să ajungă destul de departe, dar SRI ştia din timp de acest atentat. Este o anchetă penală în curs, astfel încât nu putem da foarte multe detalii. Cetăţeanul reţinut azi noapte face parte din organizaţia extremistă înfiinţată în Ungaria”, a declarat Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI. Potrivit acestuia, liderii ungari ai mişcării au mai fost în atenţia SRI, după ce anul trecut ei au intrat în conflict cu jandarmii, ulterior întocmindu-se dosare penale pe numele acestora. „S-a acţionat din timp, astfel încât viaţa cetăţenilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Măsuri de precauţie trebuie să ne luăm cu toţii, însă mesajul nostru e că ne-am făcut datoria şi cunoaştem intenţia unor astfel de atentate”, a mai spus Marincea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...