TĂCERE PERFIDĂ/De ce N-AU FOST REȚINUȚI PATRONII? Mai SUNT în ȚARĂ? Cât îi mai lasă Nițu să-și bea tihniți cafeaua?

TĂCERE PERFIDĂ/De ce N-AU FOST REȚINUȚI PATRONII? Mai SUNT în ȚARĂ? Cât îi mai lasă Nițu să-și bea tihniți cafeaua?

Au trecut 48 de ore de la tragedia din Clubul Colectiv. Au murit deja 30 de oameni. Alți 90, ni se spune abia azi, se luptă pe granița dintre viață și moarte. S-a recunoscut deja oficial că numărul morților s-ar putea dubla. Și nimeni n-a fost măcar reținut. Nu mai vorbim de arestări preventive.

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, a preluat începând de sâmbătă de la prânz responsabilitatea anchetei. Cică se fac audieri. S-au dat, printre picături, imagini răzlețe, pe la televiziuni. În rest, o tăcere perfidă. Nițu a promis sâmbătă transparență. Vedem.

După 48 de ore de la cel mai mare carnagiu de la revoluție nu s-a operat nicio reținere. Cei 3 administratori ai firmei care aveau în proprietate clubul sunt în continuare liberi. Dimineața își beau în tihnă cafeaua. În țară sau pe undeva, pe afară. Pentru că nimeni nu ne spune unde sunt. Le-a pus cineva interdicție să părăsească țara? Ați auzit voi ceva și suntem noi nebuni?

Ceva nu se leagă.


Anastasescu/Alin Anastasescu este fondatorul clubului


Gancea/Catalin Gancea, cel mai proaspat actionar


Mincu/Costin Mincu mai detine actiuni la doua cluburi


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”