Tăcerea mârșavă a televiziunilor pe subiectul Ponta




Tăcerea mârșavă a televiziunilor pe subiectul Ponta

De vineri seara, de când premierul penal al României a șters-o din țară, televiziunile românești au încremenit într-o tăcere mârșavă. Semn al unui control absolut. Semn al luptei surde care se poartă în spatele realității mincinoase care ne este vândută ca la oligofreni. Comisarul.ro a fost prima și singura publicație din România care a spus încă de DUMINICĂ dimineața că Ponta a fugit la turci și este posibil să se interneze. De fațadă. Pentru a scăpa de presiunea DNA. Nu facem pe vitejii. Însă nu putem lăsa netaxată tăcerea lașă a tuturor celorlalți care, de duminică după prânz, au avut informația și nu au difuzat-o.

EXPLOZIV/Ponta NU s-a ÎNTORS în țară! A plecat de la Baku, în Turcia, cu avionul lui Erdogan!
comisarul.ro • duminică, 14 iunie 2015, 06:57
Victor Ponta pare să facă niște mișcări care trădează pierderea controlului mintal! După ce vineri s-a dus la Baku, în Azerbaidjan, unde s-a afișat ostentativ în preajma liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, sâmbătă nu s-a întors în țară conform programului. Doar ministrul de interne, Gabriel Oprea, și ministrul sănătății, Nicolae Bănicioiu, s-au întors la București după ce l-au însoțit pe Ponta la Baku. 

Conform surselor diplomatice de la fața locului, Victor Ponta a plecat la Istanbul, cu avionul președintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

Conform surselor interne, Victor Ponta ar urma să se interneze pentru a suferi o minoră intervenție chirurgicală. Aceleași surse interne spun că vineri Ponta i-a lăsat interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului pentru o săptămână. În cursul săptămânii trecute s-a difuzat informația conform căreia Ponta a efectuat un control medical la Spitalul Militar Central urmată de știrea că trebuie să fie operat.

Însă, când vine vorba despre acest personaj, care a început să aibă un comportament cel puțin ciudat, orice se poate întâmpla...

*Respect pentru profesionalismul celor de la România Liberă! Așa au fost nevoite și televiziunile să dea și altceva decât bezelele nesimțite ale Penalului de pe Facebook!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...