Tăcerea mârșavă a televiziunilor pe subiectul Ponta
Tăcerea mârșavă a televiziunilor pe subiectul Ponta

De vineri seara, de când premierul penal al României a șters-o din țară, televiziunile românești au încremenit într-o tăcere mârșavă. Semn al unui control absolut. Semn al luptei surde care se poartă în spatele realității mincinoase care ne este vândută ca la oligofreni. Comisarul.ro a fost prima și singura publicație din România care a spus încă de DUMINICĂ dimineața că Ponta a fugit la turci și este posibil să se interneze. De fațadă. Pentru a scăpa de presiunea DNA. Nu facem pe vitejii. Însă nu putem lăsa netaxată tăcerea lașă a tuturor celorlalți care, de duminică după prânz, au avut informația și nu au difuzat-o.

EXPLOZIV/Ponta NU s-a ÎNTORS în țară! A plecat de la Baku, în Turcia, cu avionul lui Erdogan!
comisarul.ro • duminică, 14 iunie 2015, 06:57
Victor Ponta pare să facă niște mișcări care trădează pierderea controlului mintal! După ce vineri s-a dus la Baku, în Azerbaidjan, unde s-a afișat ostentativ în preajma liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, sâmbătă nu s-a întors în țară conform programului. Doar ministrul de interne, Gabriel Oprea, și ministrul sănătății, Nicolae Bănicioiu, s-au întors la București după ce l-au însoțit pe Ponta la Baku. 

Conform surselor diplomatice de la fața locului, Victor Ponta a plecat la Istanbul, cu avionul președintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

Conform surselor interne, Victor Ponta ar urma să se interneze pentru a suferi o minoră intervenție chirurgicală. Aceleași surse interne spun că vineri Ponta i-a lăsat interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului pentru o săptămână. În cursul săptămânii trecute s-a difuzat informația conform căreia Ponta a efectuat un control medical la Spitalul Militar Central urmată de știrea că trebuie să fie operat.

Însă, când vine vorba despre acest personaj, care a început să aibă un comportament cel puțin ciudat, orice se poate întâmpla...

*Respect pentru profesionalismul celor de la România Liberă! Așa au fost nevoite și televiziunile să dea și altceva decât bezelele nesimțite ale Penalului de pe Facebook!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit

5 Judecați voi! „Reformista” Andreea Moldovan, dividende de sute de mii de lei încasate fără a avea firme