Ţărănuşul e DISPERAT/Îl ameninţă pe Vanghelie cu JUDECATA/A recunoscut, în PREMIERĂ, că sunt 9-10 TRĂDĂTORI

Ţărănuşul e DISPERAT/Îl ameninţă pe Vanghelie cu JUDECATA/A recunoscut, în PREMIERĂ, că sunt 9-10 TRĂDĂTORI

Ţărănuşul de Teleorman face spume la gură sub presiunea pierderii influenţei în partid. Vede cum spectrul lui 16 noiembrie i se agaţă de creier. Degeaba a făcut turul televiziunilor în ultimele 4 zile. Şi al site-urilor de ştiri. Oamenii tot pleacă. Veştile nu sunt bune deloc. Duminică a cedat nervos. Prezent în platou la Antena 3, Dragnea, a declarat că Marian Vanghelie o să plătească în instanță pentru toate "afirmațiile mincinoase" făcute la adresa sa și a președintelui social-democraților, Victor Ponta.

"Pentru afirmațiile mincinoase pe care Marian Vanghelie le-a făcut și despre mine și despre Victor Ponta vă asigur că va plăti în instanță", a spus Liviu Dragnea, duminică seară, la Antena 3.

Întrebat dacă s-a gândit să îl dea în judecată pe Marian Vanghelie sau dacă a făcut-o deja, el a spus că nu a făcut-o deocamdată.

"Nu am făcut-o. Aștept să verse tot veninul pentru că sunt afirmații foarte grave și neadevărate. Este cazul, la un moment dat, ca genul acesta de afirmații făcute de oameni care se cred oameni politici să înceteze. Dacă tot vorbim și de o reformă a clasei politice și de o reformă a atitudinii politice a celor care sunt în politică trebuie să punem niște limite, niște limite de moralitate", a explicat Dragnea.

El a spus că nu există frământări în partid, ci sunt "oameni frământați la televizor".

"Nu există frământări în partid de natură de a tulbura foarte mult viața de partid. Sunt oameni frământați la televizor, i-am văzut și eu, i-ați văzut și dumneavoastră, dar este departe de adevăr sau sunt departe de adevăr afirmațiile dumnealor că sunt 50 de parlamentari, că sunt nu știu câte organizații. Nu există așa ceva. Nu există un asemenea număr", a precizat Dragnea.

Președintele executiv al PSD a mai explicat că nu există riscul ca partidul să se scindeze. "Nu există riscul, pentru că s-a pus problema dacă se scindează PSD — de ce să se scindeze? Un partid nu se scindează când este la guvernare. N-ar avea motiv. Acest cuplu Geoană — Vanghelie nu reprezintă o atractivitate pentru membrii de partid pentru că nu le propune, practic, nimic. Ei au fost dați afară din partid pentru că se știa că sunt vânzători și nu a mai vrut nimeni din Comitetul Executiv să îi țină în partid. Nu au muncit în campanie pentru Victor Ponta, au avut dese întâlniri cu ceilalți din tabăra lui Iohannis. Scopul lor era ca Victor Ponta să piardă alegerile pentru a prelua partidul", a subliniat Dragnea.

În opinia sa, Mircea Geoană și Marian Vanghelie nu au ce să le propună parlamentarilor PSD.

"Ce să le propună Geoană și Vanghelie colegilor noștri parlamentari? (...) Să mergem într-o aventură — a cui, a lui Mircea Geoană? Care îmi pare rău să o spun sau mă rog nu îmi pare foarte rău, dar minte. A făcut afirmațiile iresponsabile. În ziua în care a declarat că s-a întâlnit cu oficiali americani de la care avea girul să dea jos Guvernul. A doua zi Ambasada Americii a negat așa ceva. Nu poți să mergi după un asemenea om sau asemenea echipă", a spus Dragnea. 

Ţărănuşul a afirmat duminică seara că are dubii pentru opt sau zece parlamentari din arcul guvernamental care ar putea să voteze moţiunea de cenzură anunţată de PNL.

"Aş avea dubii pentru opt sau zece din toate partidele, din ce informaţii am până acum. Să luăm inginereşte - la UNPR principalul atuu al acestui partid este respectarea înţelegerilor şi nu văd de ce nu ar face lucrul acesta. PC- la fel, nu are avea de ce să părăsească guvernarea cu PSD pentru că am fost mereu la guvernare de câte ori am câştigat alegerile şi nu ar avea de ce să intre într-o nouă aventură. PLR este exclus după părerea mea să facă o alianţă cu PNL. (...) Parlamentarii PSD sunt într-o coaliţie de guvernare, să plece de aici pentru o aventură a lui Geoană şi Vanghelie nu cred că se va întâmpla lucrul acesta, poate cu două trei excepţii. (...) Am dubii pentru opt-zece din arcul guvernamental", a declarat Dragnea la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”