teiadna.ro, PESTE 100 de DENUNŢURI în primele 24 de ORE de la LANSARE

teiadna.ro, PESTE 100 de DENUNŢURI în primele 24 de ORE de la LANSARE

Pe teiadna.ro , site-ul unde eşti îndemnat să-ţi salvezi ţara a înregistrat peste 100 de denunţuri ale unor fapte de corupţie din aproape toată ţara. Actuali parlamentari şi foşti miniştri ca Mihai Stănişoară, primarii din Cisnădie, Mioveni, Carei, Cisnădie, Haţeg sau consilieri locali şi judeţeni au făcut obiectul reclamaţiilor cetăţenilor din comunităţile respective.

Caracatita

Persoajul principal , care din nefericire a secatuit judetul Mehedinti este atat foarte cunoscutul , actual deputat , fost senator , fost ministru al apararii , fost consilier prezidential, Mihai Stanisoara , care de cativa ani buni impreuna cu oameni de afaceri foarte influenti si sub obladuirea conducerii DNA , DIICOT si SRI a prejudiciat bugetul judetului Mehedinti , cu circa 200.000.000 Euro. Si am sa ma explic : prin intermediul fostului director RAAN , Adrian Olaru , cu care pana mai ieri , impartea jumatate din timpul sau , cat statea in Drobeta Turnu Severin , venind de la Bucuresti , a pus pe butuci aceasta regie autonoma si pe cum probabil stiti a creeat un prejudiciu de peste 100.000.000 de Euro, cu lucrarile la termocentrala ( proiectul realizare slam si reabilitare cazane , lucrari executate de catre SC ALPHA CONSTRUCT SISTEM SRL & SC CONFORT IMOBILIARE SA si cred ca ar trebuii sa stiti ca aceasta ancheta treneaza de cca 6 luni de zile si am sa va spun de ce , abia in urma cu 3, 4 zile , DNA a inteles ca trebuie sa ridice documentele care justifica acest furt . Ramane ca dumneavoastra sa demonstrati cati bani a primit Stanisoara pentru aceasta frauda de la Olaru Adrian caruia in urma cu circa 1 an i-a cerut sa demisioneze din functie stiind ca este cercetat, urmarit , si urma sa fie saltat .
Prin intermediul omului de afaceri Isvoranu si-a construit un imperiu financiar , introducandu-l pe acesta , prin trafic de influenta la diverse licitatii , avand ca beneficiari , termocentrala Halanga , SNLO Oltenia din judetul Gorj , RANN Mehedinti ,Primaria Mun. Drobeta Turnu Severin ,Consiliul Judetean Mehedinti , fiind foarte apropiat fostului presedinte al consiliului judetean Mehedinti , actualmente deputat in parlamentul Romaniei ,Marius Balu.
Ar trebuii de asemenea sa stiti legatura dintre Stanisoara , Isvoranu Constantin , Olaru Adrian , Silviu Cioclei , bani pe care i-a primit si ii primeste consecvent de la acesti oameni de afaceri , care bineinteles , o mare parte din ei au luat calea unor offshoruri din Cipru . Credeti ca este intamplatoare prezenta domnului Stanisoara si a lui Isvoranu cu circa 2 luni in urma ,pe un aeroport cu destinatia Cipru ? , credeti ca este intamplator faptul ca pe vremea guvernarii PDL , Stanisoara , organiza la restaurantul acestuia , London , chefuri frecvente care de multe ori depaseaua 200 de persoane fara ca acesta sa plateasca un leu? , chestiunea este de notorietate in judetul Mehedinti si in Drobeta Turnu Severin, Dar asa cum am spus , o sa va explic la final de ce nimeni nu a vazut si nu stie nimic .
Au idee , domniile voastre despre banii primiti spaga de la firme de constructii , direct la televiziunea RTS Severin de catre sotia acestuia si o doamna Nina , ca spre exemplu :

SC TRANSBACO SRL, care efectua lucrari coordonate de catre Stanisoara Mihai pentru Badescu Constantin si anume transportul salariatilor la combinatul chimic , lucrari de constructii in termocentrala RAAN , reabilitarea castelului de apa din Drobeta Turnu Severin , etc.
SC ALPHA CONSTRUCT SISTEM SRL , lucrari coordonate de Mihai Stanisoara impreuna cu Consiliul Judetean Mehedinti , Primaria Drobeta Turnu Severin , Regia Autonoma de Activitati Nucleare , CET Turceni , pentru Isvoranu, achizitii imobiliare dirijate ca SC CELROM SA si SC UNICONS SA , teava de aductiune cu caldura din Drobeta Turnu Severin care a fost recuperata de acesta si comercializata mai departe ,etc .
SC CONFORT IMOBILIARE SA , lucrari coordonate de Mihai Stanisoara impreuna cu Cornu, care are un dosar de evaziune fiscala , iar politia economica din Drobeta Turnu Severin , sta cu el in sertar de o perioada buna de timp , dosar cu un prejudiciu cauzat de peste 10.000.000 Euro, fiind protejat tot de Mihai Stanisoara , acesta din urma coordonand lucrarile executate de catre Cornu , si anume : reabilitare Muzeu , Slam Dens termocentrala Halanga , cu o valoare de 100.000.000 Euro , lucrare neexecutata nici pana in prezent , si incasata de catre acesta integral,etc .
SC VIAVITA SRL , primind prin intermediul domnului Stanisoara , toate lucrarile de asfaltare din Mehedinti.
SC CIV GROUP SRL , firma de “casa” a familiei Stanisoara, care a reabilitat toate scolile din judetul Mehedinti , piata agroalimentara Crihala , dar si locuintele familiei Stanisoara , cel din urma , fiind unul din administratorii firmei CIV Group , Cioclei Silviu , care este si a fost directorul termocentralei Halanga , care a coordonat toate lucrarile dirijate din umbra de catre Mihai Stanisoara , tot acest domn Cioclei Silviu fiind asociat cu Isvoranu , in lucrarile pe care le are la termocentrala Halanga fiind implicat si in jaful cu tevile taiate de pe reteaua de termoficare a orasului Drobeta Turnu Severin , oare va avea cineva curaj sa ii intrebe pe acesti oameni cati bani au dat , ca sa poata lucra pe piata din judetul Mehedinti si din judetele limitrofe ? . Unii au prestat si servicii , cum este cazul la CIV Group care i-a construit acestuia , casa de vacanta din localitatea Ogradena ( clisura dunarii ) si care a reabilitat in totalitate toate proprietatile familiei Stanisoara , casele din Drobeta Turnu Severin , etc . Verificati si vedeti daca , Stanisoara Mihai a platit vreun leu pentru aceste lucrari .
Dar despre casa din Franta , orasul Nisa , unde Stanisoara impreuna cu familia isi petrece o mare parte din vacantele de vara , casa care se pare ca este pe numele lui Jonny Ionica , pe care de asemenea la ajutat sa intre pe piata constructiilor din judetul Mehedinti si judete limitrofe , ce ziceti ?
Stiati ca ii protejeaza pe Isvoranu Constantin , patron SC ALPHA CONSTRUCT SRL si Giuca Tiberie , patron SC BUILDING EXIM SRL , si alte firme care au dosare de evaziune fiscala de cca. 2000 (doua mii ) miliarde lei ,prin intermediul DNA,DIICOT si SRI Mehedinti , facem precizarea ca , Giuca Tiberie , zis Tibi , este apropiat al procurorului DIICOT – Sopalca Constantin , fiind abonat la hotelul acestuia din Drobeta Turnu Severin ( Hotel Club G) unde isi face diferite procedure de masaj, si alte servicii de tip SPA. , organizeaza petreceri , si ia masa impreuna cu acesta si cu lucratorii de politie de la crima organizata , iar dosarele acestora fiind cerute de catre DIICOT Severin- Procuror Sopalca, de la IPJ – Serviciul Economic si ingropate de acest procuror aflat in slujba DIICOT Severin ce ziceti ?
Stiati ca acelasi Isvoranu, cand mai bea cate un pahar la Trattoria , restaurantul pe care il detine in Drobeta Turnu Severin, striga in gura mare ca ,lui , nu are nimeni ce sa ii faca , pentru ca e frate cu Stanisoara , iar lui Sopalca si politistii DIICOT , le-a facut casa de vacanta si le-a luat masini , platindule excursii in Serbia si la munte la Straja , in fiecare sezon , asigurandule transportul cu autocatul detinut de acesta, chiar si facand uneori pe soferul ?
El striga , dar din nefericire , nu are cine sa auda , pentru ca in capul mesei , sta , Mihai Stanisoara , fostul presedinte de control al comisiei SRI din Senat , care chiar controleaza DNA, la nivel central , DIICOT , la nivel local si SRI la nivel local , si acestia , actioneaza la comanda lui .
Stiati ca , actualul procuror Sopalca a fost propus de Stanisoara sef la DIICOT Craiova , si refuzat de structura centrala ?
Stiati ca actualul sef SRI Mehedinti , Oros , a fost mutat de prietenul lui Stanisoara , Sorin Frunza Verde , de la Caras Severin la Mehedinti , In urma cu cca. 2 ani , tocmai pentru a ii proteja afacerile lui Stanisoara in judetul Mehedinti ?
Stiati ca acea constructie din schelet metalic , la care Primaria este complice , impreuna cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin , cand sa concesionat acest teren , este ridicata de firme care au contracte si lucreaza cu toate institutiile statului din jud Mehedint ( cca. 200.000 euro) si Stanisoara Mihai nu a platit un leu ?
Trebuie sa va mai informam si de faptul ca Stanisoara , a cumparat , impreuna cu prietenul lui , Isvoranu , firma SC UNICONS SA de la finantele publice , ajutati de directorul Cosmin Durac care le-a vandut imobilul la un pret de 120.000 lei , aproximativ 28.000 Euro si au vandut terenul firmei Kaufland Romania la un pret de 6.000.000 Euro , am dori sa verificati daca sa platit impozit catre bugetul de stat , si daca tva-ul a fost incasat la cei 6 mil. Euro , acesta din urma fiind cercetat si pentru evaziune fiscala, autoritatile inchizand ochii si protejandul , tot in acest sens, ca nu cumva sa se ajunga la domnul Stanisoara si apropiatii acestuia . Tot in aceiasi formula cei doi au achizitionat si SC CELROM SA la frumoasa suma de 10.000.000 mil Euro . Ne intrebam daca acestia pot justifica cele 10.000.000 Euro depuse cash pentru aceasta tranzactie , promitand cetatenilor orasului Drobeta Turnu Severin ca o sa redeschida fabrica , acestia din urma , taiand si valorificand fierul fabricii la centrele de achizitii specializate , foarte multi bani au provenit si de la Consiliul Judetean Mehedinti , unde Isvoranu , a primit foarte multe lucrari de reabilitare a drumurilor judetene , unde a facut doar facturi si lucrarile au fost ori de proasta calitate , ori nu sau executat deloc, ci doar pe hartie , un singur exemplu , reabilitare Floresti – Baia de Arama , lucrare de foarte proasta calitate , va rugam sa verificati in teren.

Din pacate , sunt multe intrebari de pus , cetatenii ar pune multe intrebari , dar aceasta caracatita a functionat si cred ca va functiona , mult timp de acum incolo.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...