Țoapa cu Zurgălăi și-a deschis COFETĂRIA! Vă așteaptă cu ''SUCES'' și ''AȚI'' scris legat. Deh, ȚOAPĂ!

Țoapa cu Zurgălăi și-a deschis COFETĂRIA! Vă așteaptă cu ''SUCES'' și ''AȚI'' scris legat. Deh, ȚOAPĂ!

Țoapa cu Zurgălăi și-a deschis cofetărie. De mare lux. În buricul Bucureștiului. Așa cum era de așteptat, pe site-ul cofetăriei, secțiunea despre Mara conține două greseli gramaticale. Una din ele amintește de "succesurile" Elenei Băsescu.

"La fel ca oricarui copil, imi plac enorm deserturile, dar pentru ca mama mi-a spus intotdeauna ca nu sunt sanatoase, m-am hotarat sa imi creez propriile deserturi sanatoase. Asa ca m-am informat, am experimentat si am descoperit ca ingredientele naturale sunt cele mai potrivite, iar daca adaugi si putina dragoste sucesul este garantat! " scrie pe site.

O ''mica'' eroare de redactare s-a strecurat si la finalul textului: "Sunt sigura ca si tie iti vor placea deserturile mele, oricat de pretentios ai fi. Trebuie doar sa le incerci, pentru ati alege preferatul!"

„Mara Mura”, situată pe strada Benjamin Franklin nr. 5 (lângă Ateneul Român), e o cafenea-cofetărie pe care Daciana Sârbu o deţine în cote egale cu o prietenă, Alexandra Cristina Voicu. Cafeaua pe care o bei aici (8-12 lei) trebuie însoţită negreşit de una din nenumăratele sortimente de prăjituri realizate cu ingrediente naturale (5 lei/bucata).

În 2014 şi în 2015 a investit peste 148.000 de lei în amenajarea cafenelei, informaţie care se regăseşte în declaraţia de avere a soţului. În document Victor Ponta a declarat că soţia şi-a împrumutat firma D&C Sweets cu 65.635 de lei în 2014 şi cu 83.000 de lei în acest an. 

Cine crede așa ceva? Imaginile de mai jos spun altceva...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate