TRAGEDIA de la Clubul Colectiv, unde au murit 26 de oameni: Cine sunt ACȚIONARII și cu ce se ocupă ei

TRAGEDIA de la Clubul Colectiv, unde au murit 26 de oameni: Cine sunt ACȚIONARII și cu ce se ocupă ei

Clubul Colectiv, unde a avut loc un incendiu in care au murit cel putin 26 de oameni, este detinut de firma Colectiv Club SRL. Actionarii firmei sunt Alin Anastasescu - 47%, Paul Catalin Gancea - 30% si Costin Mincu - 23% (sursa: Recom, via Attila Biro).

Potrivit contului sau de Linkedin, Alin Anastasescu este fondator si managing partner la CLubul Colectiv, dar si producator de clipuri publicitare la agentia Cevadevis.ro. In paralel, Anastasescu este project manager la compania de evenimente Sasquatch Events, cu care a organizat diverse manifestari pentru brandul Mountain Dew.

Anterior, el a lucrat in productia de concerte si evenimente la companie Emagic Entertainment.

Site-ul Metalhead: Ce s-a intamplat este o lectie serioasa pentru toata lumea de a nu mai folosi nimic nicaieri fara autorizatie 

"Concertul a fost organizat chiar de Goodbye To Gravity iar ce s-a intamplat este o lectie serioasa pentru toata lumea de a nu mai folosi nimic nicaieri fara autorizatie", scrie site-ul Metalhead in urma incendiului de la clubul Colectiv din Bucuresti, soldat cu zeci de mori si raniti. "Foarte multe persoane din scena rock si metal cunoscute noua tuturor probabil sunt acum ranite. Din surse am aflat ca cei arsi sunt arsi pe peste 70% din suprafata corpului.

Concertul a fost organizat chiar de Goodbye To Gravity iar ce s-a intamplat este o lectie serioasa pentru toata lumea de a nu mai folosi nimic nicaieri fara autorizatie. Toat showurile organizate de METALHEAD acolo din viitorul apropiat, Bucovina de pe 5 decembrie si Primordial de la Metalhead Awards din ianuarie, vor fi mutate in alte locatii. Biletele raman valabile", se arata pe site-ul metalhead.Alin Anastasescu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

3 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

4 ULTIMA ORĂ Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Legislati…

5 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS