Traian Băsescu şi Liviu Dragnea au plecat împreună de la recepţia de Ziua Naţională

Traian Băsescu şi Liviu Dragnea au plecat împreună de la recepţia de Ziua Naţională

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la recepţia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Naţională, l-a aşteptat pe preşedintele Băsescu, în timp ce acesta se fotografia cu invitaţii, iar la finalul evenimentului a făcut o poză cu şeful statului, cei doi retrăgându-se, împreună, din Sala Unirii.

Traian Băsescu şi Liviu Dragnea au plecat împreună de la recepţia de Ziua Naţională (Montaj foto)

După discursul care a durat circa 10 minute, preşedintele Traian Băsescu , cu un pahar de şampanie în mână, s-a plimbat prin Sala Unirii, unde a avut loc recepţia prilejuită de Ziua Naţională a României, pentru a saluta invitaţii şi pentru a se fotografia cu ei.

În tot acest timp, vicepremierul Liviu Dragnea l-a aşteptat pe preşedinte, alături de Vasile Dâncu.

După aproape o oră şi jumătate, şeful statului şi-a încheiat "periplul" printre invitaţi şi s-a fotografiat în faţa steagurilor din Sala Unirii cu mai mulţi jurnalişti şi cu câţiva susţinători.

Liviu Dragnea, care aştepta într-o parte a sălii, s-a îndreptat spre preşedintele Traian Băsescu care se pregătea să iasă din sala Unirii. Traian Băsescu şi Liviu Dragnea au dat mâna, iar vicepremierul a dorit să facă o fotografie cu şeful statului.

După ce s-au fotografiat, cei doi au avut un scurt dialog, după care au plecat împreună, ieşind prin biblioteca Palatului Cotroceni.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”