Tupeu de BORFAȘ/Dragnea ne face PROȘTI în față! Pe Ponta, pe Șova, pe Vosganian, cine morții mă-tii i-a salvat, mă, de arestare, tot pedeliștii?

Tupeu de BORFAȘ/Dragnea ne face PROȘTI în față! Pe Ponta, pe Șova, pe Vosganian, cine morții mă-tii i-a salvat, mă, de arestare, tot pedeliștii?

Mizeria de om care răspunde la strigarea Liviu Dragnea, cu un tupeu de borfaș cordit, ne prostește în față.  Dragnea, a sustinut, vineri, ca vinovati de votul impotriva arestarii fostei șefe a Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea sunt „cei de la PDL”, care s-au organizat foarte bine si si-au gasit si aliati.

„Din ceea ce mi-au spus colegii mei, cei de la PDL au votat in bloc impotriva” a declarat Dragnea adaugand ca au fost ajutati de parlamentarii UNPR dar si de altii, „poate de cei pe care Elena Udrea i-a amenintat in comisia juridica”.

„Dupa parerea mea a fost o organizare foarte buna”, a spus noua mizeria din fruntea PSD, acuzand limbajul dublu al opozitiei si ca ce a facut aceasta in Parlament „a fost ceva rusinos”.

“Ceea ce am anuntat la congres nu au fost vorbe in vant, nu cred ca este firesc ca, noi parlamentarii, sa ne dam cu parerea cand cei de la parchet au anumite solicitari”, a continuat Dragnea.

“Cred ca justitia ar trebui lasata sa-si urmeze cursul cum crede ea de cuviinta”, a mai declarat Liviu Dragnea, potrivit hotnews.ro.

Presedintele PSD a spus si ca “poate ar trebui sa modificam Constitutia astfel incat imunitatea sa fie doar pentru declaratii politice”.

Băi, penalule, tu chiar ne crezi pe toți imbecili ca ăia care te-au ''ales''? Păi cine are mă, nenorocitule MEGA-MAJORITATEA din Parlament?

Pe Ponta, pe Șova, pe Vosganian, cine morții mă-tii i-a salvat, mă, de arestare, tot pedeliștii?


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”