Tupeu de BORFAȘ/Dragnea ne face PROȘTI în față! Pe Ponta, pe Șova, pe Vosganian, cine morții mă-tii i-a salvat, mă, de arestare, tot pedeliștii?

Tupeu de BORFAȘ/Dragnea ne face PROȘTI în față! Pe Ponta, pe Șova, pe Vosganian, cine morții mă-tii i-a salvat, mă, de arestare, tot pedeliștii?

Mizeria de om care răspunde la strigarea Liviu Dragnea, cu un tupeu de borfaș cordit, ne prostește în față.  Dragnea, a sustinut, vineri, ca vinovati de votul impotriva arestarii fostei șefe a Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea sunt „cei de la PDL”, care s-au organizat foarte bine si si-au gasit si aliati.

„Din ceea ce mi-au spus colegii mei, cei de la PDL au votat in bloc impotriva” a declarat Dragnea adaugand ca au fost ajutati de parlamentarii UNPR dar si de altii, „poate de cei pe care Elena Udrea i-a amenintat in comisia juridica”.

„Dupa parerea mea a fost o organizare foarte buna”, a spus noua mizeria din fruntea PSD, acuzand limbajul dublu al opozitiei si ca ce a facut aceasta in Parlament „a fost ceva rusinos”.

“Ceea ce am anuntat la congres nu au fost vorbe in vant, nu cred ca este firesc ca, noi parlamentarii, sa ne dam cu parerea cand cei de la parchet au anumite solicitari”, a continuat Dragnea.

“Cred ca justitia ar trebui lasata sa-si urmeze cursul cum crede ea de cuviinta”, a mai declarat Liviu Dragnea, potrivit hotnews.ro.

Presedintele PSD a spus si ca “poate ar trebui sa modificam Constitutia astfel incat imunitatea sa fie doar pentru declaratii politice”.

Băi, penalule, tu chiar ne crezi pe toți imbecili ca ăia care te-au ''ales''? Păi cine are mă, nenorocitule MEGA-MAJORITATEA din Parlament?

Pe Ponta, pe Șova, pe Vosganian, cine morții mă-tii i-a salvat, mă, de arestare, tot pedeliștii?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!