Udrea: Am decis să accept invitația IPP de a participa la o dezbatere între candidați

Udrea: Am decis să accept invitația IPP de a participa la o dezbatere între candidați

Președinta Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a declarat că a decis să accepte invitația Institutului de Politici Publice (IPP) de a participa miercuri la o dezbatere între candidații la Președinție, cu condiția să participe și Victor Ponta și Klaus Iohannis.

"Am decis să accept invitația IPP de a participa la o dezbatere între candidații la Președinția României pentru miercuri, 29 octombrie. Singura condiție este ca la acest eveniment să participe și Victor Ponta și Klaus Iohannis. Deși campania electorală se pregătește să intre pe ultima sută de metri, cei doi fug de provocarea pe care le-am adresat-o de a merge în fața românilor și de a vorbi acestora, celor cărora le cerem votul, despre lucrurile pe care le-am făcut până acum pentru ei, atunci când am avut ocazia să facem ceva și despre ceea ce vrem să facem de acum încolo", a spus Udrea vineri, într-o conferință de presă.

Candidata PMP îi provoacă pe Victor Ponta și Klaus Iohannis să fie prezenți la această dezbatere.

"Cred că este esențial ca această ocazie, probabil singura pe care o avem, de a ne prezenta în fața alegătorilor cu lucrurile pe care le-am făcut și cu viziunea pe care o avem pentru România în calitate de candidați la Președinție nu trebuie să o pierdem și îi provoc pe cei doi măcar la această dezbatere să fie prezenți. Asta nu înseamnă că domnul Klaus Iohannis trebuie să continue să fugă de mine", a afirmat ea.

Udrea a precizat că a trecut o săptămână de când l-a provocat pe Iohannis la o confruntare.

"A trecut o săptămână de când l-am provocat pe domnul Klaus Iohannis la o confruntare în fața electoratului de opoziție de centru dreapta pentru a arăta acestui electorat care este candidatul care va putea în turul doi să îl bată pe Victor Ponta. Domnul Klaus Iohannis de o săptămână refuză să se prezinte la o dezbatere cu mine în fața electoratului de opoziție", a arătat Elena Udrea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante