Umbra lui Cristian Panait în Guvern/După ce a folosit-o să semneze contractul cu INTRALOT, Ponta o aruncă la gunoi pe prostuţa de la Finanţe

Umbra lui Cristian Panait în Guvern/După ce a folosit-o să semneze contractul cu INTRALOT, Ponta o aruncă la gunoi pe prostuţa de la Finanţe

Victor Ponta, cu un sadism greu de calificat, a folosit-o pe prostuţa de Ioana Petrescu, devenită celebră datorită unui mănunchi de usturoi, pentru a semna contractul mafiot dintre firma INTRALOT şi Loteria Română, iar acum o aruncă la gunoi aşa cum s-a aruncat procurorul Panait pe geam. Cât de jegoasă poate fi o fiinţă umană să procedeze ca Ponta? Adică să îşi dea acordul pe modificările la Codul Fiscal, pentru ca mai apoi să-l retragă dând vina pe cei care şi-au pus semnătura pe el?

Iar această fată va trebui acum să primească toate bobârnacele, ca proasta... Să sperăm că nu va proceda ca Panait... Pentru că unii ca Cristoiu, şi bătrâni şi misogini dovediţi, au pus botul la manevra Cretinului.

Ion Cristoiu îi cere demisia ministrului Ioana Popescu, dacă are mândrie. Proiectul noului Cod Fiscal a fost afișat pe site-ul Ministerului Finanțelor, însă, după doar o zi, adică sâmbătă, a fost retras la cererea premierului. 

După ce prezintă situație de fapt, Ion Cristoiu scrie, pe blogul său: "Ce vrea să însemne cererea lui Victor Ponta altceva decît o nouă scatoalcă administrată duduii cu atâtea ifose în domeniul finanțelor? Nu credeți că duduia, dacă mai are o umbră de mândrie profesională, ar trebui să-l dea dracului pe Victor Ponta cu Guvernului lui cu tot și să se întoarcă la Harvard? Sau, mai știi, sărmana, poate n-are unde să se întoarcă?". 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...