Un dobitoc/Mircea Dușa: Majoritatea alegătorilor români din Harghita vor vota cu Victor Ponta

Un dobitoc/Mircea Dușa: Majoritatea alegătorilor români din Harghita vor vota cu Victor Ponta

Președintele filialei PSD Harghita, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, este convins că majoritatea alegătorilor români din Harghita vor vota cu Victor Ponta în primul tur al alegerilor prezidențiale, iar în turul doi crede că acestora li se vor alătura și alegători de etnie maghiară.

''Sunt convins că majoritatea alegătorilor români din Harghita vor vota cu Victor Ponta în turul I, iar la turul doi cred că li se vor alătura și mulți cetățeni români de etnie maghiară. Munca organizației de partid va fi una complexă și susținută în această perioadă și așa cum de fiecare dată PSD în Harghita, dintre partidele românești, a obținut cele mai bune rezultate și la aceste alegeri, rezultatele vor fi deosebite și voturile noastre, chiar puține din Harghita, pentru că românii reprezintă 14 la sută, vor contribui la ceea ce ne dorim—la alegerea în funcția de președinte al României a candidatului nostru, Victor Ponta', a afirmat Mircea Dușa, într-o declarație de presă.

El a precizat că a dorit să fie acasă, în Harghita, în debutul campaniei electorale și a punctat că accentul va fi pus pe interacțiunea directă cu oamenii, pe 'deplasarea din casă în casă'.

Mircea Dușa a mai spus că românii din Harghita își doresc 'un președinte care să-i unească, își doresc o țară normală, o țară mândră și demnă în lume', iar Victor Ponta este cel care a acordat o atenție deosebită dezvoltării economice a localităților românești din județ, dar și conviețuirii interetnice.

''Victor Ponta este cel care a îndreptat răul făcut românilor în domeniul salariilor și pensiilor. Victor Ponta este președintele așteptat de români de zece ani. Pentru românii din Harghita, Victor Ponta este omul care a acordat o atenție deosebită dezvoltării economico-sociale a localităților cu populație majoritar românească, prin promovarea și finanțarea investițiilor în domeniul infrastructurii, a învățământului, a sănătății, care să asigure condiții de condiții de viață decente. Victor Ponta, în premieră, pentru că-l interesează românii din Harghita, pentru că dorește ca românii din Harghita să fie reprezentați, în premieră în ultimii 24 de ani, a avut în Guvernul său un ministru român din județul Harghita. (...) Este o recunoaștere a faptului că românii din Harghita trebuie să fie bine reprezentați. Victor Ponta este omul care asigură echilibru în societate, promovează principiile democratice privind conviețuirea între oameni, indiferent de etnie', a conchis Mircea Dușa, președintele PSD Harghita.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro