Vanghelie susține că și parlamentari din PSD ar vota o moțiune de cenzură împotriva actualului guvern

Vanghelie susține că și parlamentari din PSD ar vota o moțiune de cenzură împotriva actualului guvern

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat duminică, la Romexpo, că o moțiune de cenzură ar fi votată și de parlamentari PSD, chiar dacă nu se vor alătura noului proiect lansat de el și Mircea Geoană, "numai pentru a scăpa de Victor Ponta și de gașca din partid".

Foto: (c) Sorin LUPȘA / AGERPRES FLUX

El a susținut că s-a întâlnit cu "peste o sută de parlamentari", de unde a aflat că "există o problemă din cauza unor asemenea găști care s-au creat" și a adăugat că întâlnirile vor continua în perspectiva unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului.

"O să vedeți în câteva zile, în următoarea săptămână, o sa fie exact ceea ce va trebui sa fie, nici mai mult, nici mai puțin. (...). Îi arătăm și lui Victor Ponta, care a avut o chestiune prea mare pentru capul lui, ce înseamnă să strângi, să coagulezi oamenii" a adăugat Vanghelie.

Senatorul Mircea Geoană a afirmat, duminică, la lansarea Grupului de inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat, că în următoarele două săptămâni va exista o nouă majoritate parlamentară și un nou guvern, iar "sultanatul politic al lui Victor Ponta se va încheia".

Evenimentul de lansare al noului proiect politic a fost organizat la Romexpo, duminică, în prezența a peste 1.000 de persoane.

Comitetul de inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat cuprinde 16 parlamentari (PSD, PP-DD, independenți), și o serie de specialiști sau consilieri ai celor doi ex-lideri PSD, Mircea Geoană și Marian Vanghelie.

AGERPRES/(AS, A-autor: Cătălina Matei, editor: Vicențiu Purcărea)

Citește și:

Mircea Geoană și Marian Vanghelie, împreun ă într-un nou proiect social-democrat

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...