Victor Ponta, către ministrul Apei şi Pădurilor: „Măi, Doina, nu avem destule fotografii împreună?“

Victor Ponta, către ministrul Apei şi Pădurilor: „Măi, Doina, nu avem destule fotografii împreună?“

Premierul Victor Ponta a asistat împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea la ceremonialul militar şi religios de comemorare a victimelor din Primul Război Mondial, care s-a desfăşurat astăzi la Bistriţa. După încheierea evenimentului, o femeie din mulţime l-a rugat pe Victor Ponta să facă o fotografie cu ea, iar premierul a acceptat, însă în cadru a intrat şi Doina Pană, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură.

„Măi, Doina, nu avem destule fotografii împreună?“, i-a spus Victor Ponta amuzat. Un jurnalist aflat în apropiere a făcut precizarea că de această dată s-a auzit foarte clar cuvântul „măi“. „S-a auzit şi data trecută, staţi liniştit“, a fost răspunsul premierului.

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au vizitat, în luna aprilie, mai multe zone inundate din localitatea Beiu, judeţul Teleorman. Într-o filmare, cei trei apar într-o barcă pneumatică, iar Ponta i se adresează cu apelativul „fă“ Doinei Pană. „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?“, a întrebat-o premierul pe aceasta.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…