Victor Ponta face deja reclamă pe Facebook la postul pe care-l va patrona: “Antena 3 va fi aici”!

Victor Ponta face deja reclamă pe Facebook la postul pe care-l va patrona: “Antena 3 va fi aici”!

 Sub pretextul penibil că ia apărarea libertăţii de exprimare, după condamnarea lui Dan Voiculescu, Victor Ponta face deja o reclamă deşanţată aşa-zişilor jurnalişti de la Antena3.

Mai mult, Ponta a postat o imagine cu sigla Antena 3 și sloganul: Antena 3 este aici!

Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte “Antena 3 va fi aici”! a spus preşedintele PSD.

Gradul de prefăcătorie şi făţărnicie din viaţa publică a început să depăşească limitele suportabilului. Iar Victor Ponta este cel care, de câteva luni, a explodat pur şi simplu acest proces care îngroapă ţara în obscuritate. Sub aceste cuvinte făţarnice, că apără presa se ascunde de fapt satisfacţia că ăia de la Antena3, care până azi erau mari şi tari, de mâine vor veni la el cu căciula în mână. Pentru că situaţia lor financiară este zero. Se vor vinde pe nimic. Degeaba fac pe cocoşii. Şi la ei e doar de faţadă. Sunt cu morcovul băgat cu urechile iepurelui cu tot. Asta e realitatea!



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…