Victor Ponta şi-a depus la BEC dosarul de de înregistrare a candidaturii pentru prezidenţiale

Victor Ponta şi-a depus la BEC dosarul de de înregistrare a candidaturii pentru prezidenţiale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a depus, miercuri, la Birorul Electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidenţiale, el fiind însoţit la sediul BEC de soţia sa, Daciana Sârbu, de lideri ai PSD şi de liderii UNPR şi PC, Gabriel Oprea, respectiv Daniel Constantin.

Victor Ponta şi-a depus la BEC dosarul de de înregistrare a candidaturii pentru prezidenţiale (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Premierul Ponta, candidatul din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, este primul dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a participa la scrutinul din noiembrie care îşi depune la BEC dosarul de înregistrare a candidaturii. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la BEC este 23 septembrie.

Pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale au fost strânse 2.195.400 de semnături de susţinere.

Ponta a fost însoţit la sediul BEC de mai mulţi lideri ai PSD, între care Liviu Dragnea , Titus Corlăţean , Rovana Plumb , Doina Pană, Mircea Duşă , Ecaterina Andronescu , Rodica Nassar , Gabriela Firea, Andrei Dolineaschi .

El a fost întâmpinat la sosirea la sediul Biroului Electoral Central de un grup de susţinători, care au scandat "Ponta - preşedinte", l-au felicitat şi i-au urat succes. Una dintre susţinătoare i s-a adresat spunând că va merge cu el "până în pânzele albe".

Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale va avea loc sâmbătă, în Bucureşti, la Arena Naţională, unde sunt aşteptaţi, potrivit organizatorilor, aproape 70.000 de participanţi. Manifestarea este prevăzută să înceapă la ora 16.00, urmând să dureze o oră şi jumătate. Victor Ponta îşi va lansa candidatura la prezidenţiale de ziua sa. El împlineşte sâmbătă 42 de ani.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?