VIDEO Germania, în STARE de ȘOC: Zeci de agresiuni sexuale si jafuri comise de REFUGIAȚI

VIDEO Germania, în STARE de ȘOC: Zeci de agresiuni sexuale si jafuri comise de REFUGIAȚI

Poliția din orașul Köln a recunoscut în cele din urmă că atacul sexual în masă asupra fetelor germane în apropiere de faimoasa catedrala a orașului în ajunul Anului Nou a implicat cel puțin 1.000 de agresori, că cel puțin un viol a avut loc și că acestea au fost făcute de recent sosiții „refugiați” vorbitori de limba arabă.

Presa puternic controlată de Guvernul german, așanumita Lugenpresse, presa mincinoasă a scris inițial că niciun refugiat nu a participat la atacuri dar în final și respectivii jurnaliști au admis adevărul, sub presiunea martorilor și a materialelor video.

Publicația The New Observer, pe de altă parte, a anunțat atacurile imediat, si a fost primul care a subliniat că făptașii au fost emigranți din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Potrivit unui articol publicat în ziarul Kölner Stadt-Anzeiger, mulțimea de atacatori a fost de cel puțin 1.000 de persoane. Amploarea violenței a fost fără precedent, iar polițiștii citați de ziar au declarat că au fost "șocați", și nu au mai experimentat așa ceva înainte.

"Este o crimă de o dimensiune cu totul nouă," a declarat șeful Poliției din Koln, Wolfgang Albers, adăugând că este „intolerabil ca astfel de infracțiuni să apară în mijlocul orașului."

Problema a început când mulțimea de refugiați vorbitori de arabă aflată în fața Gării principale din Köln a aruncat cu dispozitive incendiare, probabil focuri de artificii, în grupuri de germani ce se deplasau pe lângă ei, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Poliția a fost chemată dar numai aproximativ 150 de ofițeri au fost disponibili la momentul respectiv aceștia fiind copleșiți numeric de refugiații care au tras cu focuri de artificii și în polițiști.

După mai multe ciocniri, aproximativ 1.000 de refugiați s-au îndreptat spre intrarea în gară, unde au avut loc atacurile sexuale în masă. Șeful poliției Albers a confirmat că cel puțin o fată germană a fost violată în timpul violențelor, cel puțin 80 de alte fete au mers la poliție să raporteze agresiuni sexuale, în timp ce alte 60 au raportat furturi de genți, telefoane mobile, și portmonee.

Președintele oficial al Sindicatului de Poliție (Gewerkschaft der Polizei, PIB-ul) din Renania de Nord Westfalia, Arnold Plickert, a fost citat de serviciul de știri RTL spunând că "e important ca incidentul să fie pe deplin investigat, iar autorii pedepsiți în mod constant." Nimic , a spus el,nu va fi ascuns în "elucidarea atacurilor, chiar dacă ar trebui să conducă la concluzii incomode politic."

Admițând că făptașii au fost "refugiați", Plickert a spus că "Dacă există refugiați care au o problemă de integrare în societatea noastră deschisă și respectarea drepturilor civile și libertățile celorlalți, atunci trebuie să se procedeze împotriva lor cu toată severitatea legii. "

Chiar ediția germană a Huffington Post a recunoscut într-un articol că poliția și mass-media au acoperit în mod deliberat fondul rasial al autorilor, spunând că a fost nevoie de trei zile pentru ei ca să recunoască că "autorii au fost un mare grup de solicitanți de azil din Africa de Nord. "

Articolul Huffington Post continuă cu afirmația că era bine-cunoscut în oraș că "în Piața Catedralei, africanii controlează întreaga piață de droguri" și "recrutează în mod constant noi oameni din centrele de azil" pentru munca lor.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”