VIDEO/ Latrina 3 a UMILIT niște OAMENI care IUBESC SINCER România!/Julio Iglesias a ,,AMÂNAT'' CONCERTUL de la București!

VIDEO/ Latrina 3 a UMILIT niște OAMENI care IUBESC SINCER România!/Julio Iglesias a ,,AMÂNAT'' CONCERTUL de la București!

UPDATE/Potrivit unui mesaj al organizatorilor, concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, 'din motive tehnice'.

"Artistul spaniol va incepe a doua parte a Turneului sau european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalenta. Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015", se arata in comunicat.

Julio Iglesias Jr. a povestit la Adevărul LIVE că a venit de patru sau cinci ori în România: "Oamenii sunt amabili, mă distrez deşi vin doar pentru muncă. Mi-ar plăcea să vin la mare şi să mă distrez. L-am rugat pe tatăl meu să facem două concerte în România, să ne bucurăm de oameni şi de ambianţă. Tatălui meu îi place foarte mult România".

Gestul incalificabil al slugii securistului condamnat la 10 ani de închisoare de a umili în direct un om nevinovat, și, ce este foarte, foarte important, în imposibilitatea intelectuală de a se apăra, continuă să producă indignare. Mihai Gâdea este porcăit și înjurat peste tot. Însă asta este mai puțin important. Asta face parte din postura pe care acest instrument de intimidare publică, acest vișinescu modern și-a asumat-o pentru a câștiga bani. El trebuie pedepsit legal. Pentru încălcarea legilor în vigoare din România.

CNA trebuie să ia măsuri drastice cu acest post care, putem spune după acest ultim eveniment, s-a consacrat definitiv ca Latrina 3. După CNA, unde probabil că nu s-a mai luat curentul cu înregistrarea, așa cum se lua când contracandidatul lui Ponta era făcut în toate felurile pe post și când se făcea propagandă la plimbări la Cotroceni după legarea Varanului, și alte instituții trebuie să acționeze.

Iar una dintre instituțiile care trebuie să acționeze imediat este Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Mihai Gâdea, cu bună știință, a umilit public o persoană care nu se putea apăra. Ceea ce este mai grav este faptul că a făcut acest lucru pentru satisfacerea orgoliului personal dar și pentru interese materiale directe. Care rezultă din creșterea audienței. 

ONG-urile de specialitate trebuie să acționeze imediat. 

Ce s-a întâmplat

Julio Iglesias Junior a fost invitat joi, 14 mai, în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3. Prezentatorul Mihai Gâdea a dorit să îl înveţe câteva cuvinte în română şi i-a oferit o lecţie de "antibăsism". Gâdea i-a cerut lui Julio Iglesias Jr. să repete în limba română două fraze foarte dragi lui: „Antena 3 e aici!“ şi „Jos Băsescu!“. Ce a urmat?

 Managementul marelui artist Julio Iglesias (Senior) a protestat public printr-un comunicat de presă. Protestul integral a fost publicat și de însuşi Julio Iglesias (Senior), pe pagina sa oficială de Facebook.

Interesant este că mesajul a fost postat în limba română pe rețeaua de socializare, cu adresare evidentă către publicul din țara noastră, care a asistat la scena de joi seară. Este o reacţie fără precedent a unui artist de talie mondială la adresa unui post de televiziune important din România. Până sâmbătă, la ora 16.00, peste 4.000 de români de români au dat like-uri la comentariul marelui artist de pe pagina sa oficială, care are peste 3,5 milioane de fani,  comentariu care între timp a devenit viral. Aproape 2.000 de persoane au redistribuit mesajul de pe pagina vedetei internaționale si sunt sute de comentarii.

Regretabil şi incalificabil

Reprezentanţii artistului au făcut câteva lămuriri, explicând că Julio Iglesias Jr. nu cunoaşte limba română, motiv pentru care a crezut că este o formulă de rămas bun. Totodată, managementul a precizat că artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, catalogând gestul drept „regretabil şi incalificabil.“

Ce au zis, mai exact, reprezentanţii artiştilor Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr referitor la gestul făcut de Mihai Gâdea?  „Julio Iglesias Junior nu cunoaşte limba română, nu este familiarizat deloc cu numele româneşti şi, când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credinţă, „Jos Băsescu!“, nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba română, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori.  Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din România, nu cunoaşte politicienii români şi, neştiind deloc limba română, nici măcar nu şi-a dat seama că propoziţia „Jos Băsescu!“ includea numele unei persoane. Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil şi incalificabil. Artistul nu şi-ar premite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoştinţă de cauză, Jos politicianul X! sau Jos politicianul Y!.

 Julio Iglesias Junior a venit în România şi a acceptat invitaţia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va susţine în România alături de tatăl său, Julio Iglesias.     Artiştii nu doresc să fie implicaţi în nicio chestiune de natură politică. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale“.

Iată câteva dintre comentariile românilor la postarea de pe Facebook a lui Julio Iglesias:

„Mihai Gadea e un comunist ordinar!!! Bravo Julio Iglesias, multumim pt precizari”,

„Vă rugăm să ne scuzați, nu toți prezentatorii tv din România sunt atât de lipsiți de profesionalism. Gâdea nu e jurnalist, e un lingău care ar trebui să-și dea demisia din acest moment. Dar acest lucru nu se va întâmpla, pentru că nu realizează cât de tare i-a făcut de râs pe toți românii”,

„GÂDEA...,Basescu a plecat de cateva luni ,ce naiba mai ai cu el ? Cum sa ii faci unui artist asa ceva ?NESIMTITULE!!!!!!!!!!!!”, şi nici nu-mi este simpatic Băsescu, dar ceea ce a făcut Gâdea este un gest infect”,

„Rusine domnule gadea. Ne produci mai multa jena decat ar face-o un politician”,

„Ce mizerabil! Sa-ti bati joc de un artist!”,

„Gâdea este cel mai mare jeg ordinar!”,

„Doamne. dar Gadea este foarte grav trebuie internat de urgenta!”,

„Gâdea este unul din acele specimene tv care traieste pentru a "lucra" la comanda, asta este jobul lui: sa arunce cu mizerie in oameni. E atat de bagat in rahat incat nu isi mai da seama cand prin glumele proaste pe care le face isi afunda tot mai mult trustul la care lucreaza. D-le Julio Iglesias Jr. ca roman imi cer scuze: Avem si noi tampitii nostri”,

„Cu regret mărturisesc ca am făcut rating acestui post aseară, numai si numai pt a urmări pe artistul Julio Iglesias jr. Ma atras sinceritatea, decenta, bunul simț pe care le aprecie de ani de zile si la tatăl sau, pe care l-am văzut la aproape toate concertele din București, 2 pe stadionul Cotroceni si ultimul in sept 2013. N-am înțeles de ce a fost invitat la Gâdea, unde se face circ politic, folosind un limbaj licențios, suburban, josnic..... Finalul a fost apoteotic, demn de cea mai joasă speță, punând un artist, un necunoascator al limbii sa folosească sloganuri politice, sloganuri ale unui trust deraiat, care și-a arătat nu admirația ci lipsa de profesionalism si bătaia se joc, pe care o servesc seara de seara, zi de zi, acești măscărici mediocrii, circari de 2 parale, paiațe dezumflate, populației romane! Pt ca suntem o populatie, nu un popor, netaxand mizeria ce ni se baga pe gat......”.

 Antena 3 șterge urmele

Potrivit reportervirtual.ro, după luarea de poziție a managementului artistului, "Antena 3 face ce știe mai bine, adică ceea ce a făcut și în alte cazuri de acest gen: șterge urmele". Dacă dimineață știrea despre emisiunea Sinteza Zilei, cu lux de amănunte, însoțită și de fragmente video, deschidea siteul antena3.ro, la această oră materialul a dispărut și nu mai poate fi găsit! Materialul inițial al Antenei 3 nu mai poate fi găsit nici în căutările Google, cel mai recent material returnat de motorul de căutare fiind știrea din urmă cu multe ore, când Antena 3 anunța prezența lui Iglesias Jr la Sinteza Zilei.

Două concerte în România

Julio Iglesias Jr. va susţine, alături de tatăl său, legendarul Julio Iglesias, două concerte în România, pe 22 mai la Cluj şi pe 2 iulie la Bucureşti.

Invitat la "Adevărul Live!", Julio Iglesias Jr. a povestit că a venit de patru sau cinci ori în România: "Oamenii sunt amabili, mă distrez deşi vin doar pentru muncă. Mi-ar plăcea să vin la mare şi să mă distrez. L-am rugat pe tatăl meu să facem două concerte în România, să ne bucurăm de oameni şi de ambianţă. Tatălui meu îi place foarte mult România".


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 Așa o fi?