VIDEO/ PSD-ul încearcă să se lepede de Bercea Mondial minţind cu neruşinare

VIDEO/ PSD-ul încearcă să se lepede de Bercea Mondial minţind cu neruşinare

Pentru că tot mai multe slugi pontiste acreditează ideea că Băsescu este cel care l-a lansat pe Bercea în spaţiul public, pentru adevăr trebuie spus că acest cămătar şi-a desfăşurat activitatea  într-un judeţ, Olt, unde PSD deţine toate pârghiile de putere din 1990 încoace. Vă prezentăm un filmuleţ care spune multe despre cum se întânplă lucrurile în acel judeţ. Poate îl vizionează şi Olguţa, care face pe  prostuţa, şi care a spus că relaţia Bercea-PSD este o intoxicare.

 "Sunt convinsă că a fost trimis acolo doar ca să ne facă rău în campanie și să nu îi mai putem scoate ochii lui Băsescu, noi amintind foarte des că dansa cu interlopii și a luat galbeni de la ei. Dar de aici până la porcăria că a fost membru PSD, cum speculează acum presa băsistă, e cale lungă", a reamintit recent despre acest episod Lia Olguța Vasilescu, într-o postare pe Facebook, referindu-se la vizita lui Bercea în Kiseleff, la sediul PSD. Poate neagă şi faptul că în materialul de mai jos, în dreapta lui Bercea se află Marius Oprescu, actualul prim-vicepreşedinte al PSD Olt şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt...

În data de 28 07 2009, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Olt, interlopul Bercea Mondialul a fost instalat de către regele ţiganilor, Florin Cioabă, ,,Preşedinte al Romilor din România,,. La acel moment, preşedintele organizaţiei PSD-Olt, era actualul senator UNPR, Ion Toma, iar preşedinte al CJ-Olt, ca şi acum, Paul Stănescu. Mai mult, senatorul Ion Toma si preşedintele Paul Stănescu au transmis prin intermediari mesajul de salut pentru interlopul Bercea Mondialul. La şedinţă a fost prezent şi actualul deputat PSD Emil Moţ, a cărei mamă este judecător la Curtea de Apel Craiova, şi cel care a adus in sală un mare număr de ţigani, susţinători ai interlopului. Tot timpul şedinţei acesta a păstrat legătura cu senatorul Ion Toma şi în momentul când jurnaliştii prezenţi au început să pună întrebări incomode pentru interlop a incitat ţiganii sa facă scandal. Facem precizarea că inserţiile de text care apar pe imagini nu ne aparţin.
http://youtu.be/Uh1MjXaJQBY

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

3 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”