VIDEO/Mărturii CUTREMURĂTOARE ale unui doctor dintr-un SPITAL din Munchen INVADAT de MUSULMANI

VIDEO/Mărturii CUTREMURĂTOARE ale unui doctor dintr-un SPITAL din Munchen INVADAT de MUSULMANI

Risc Seismic

Medici înjunghiați, aruncă în noi cu urină amenințând că ne îmbolnăvesc de sifilis, nici o arestare, media nu transmite informațiile. Un doctor ceh care lucrează într-un spital din Germania, în zona Munchenului, în Bavaria, vorbește despre invazia musulmanilor în spitale și de ororile pe care acestea le săvârșesc. Mărturia acestuia este prezentată pe blogul Pamelei Geller, colaboratoare la mai multe medii conservatoare din Statele Unite. Doctorul a acordat un interviu unei televiziuni cehe, relatează  Flux24.ro

Doctorul spune că împreună cu alți colegi a mers să ajute într-un spital din Munchen invadat de musulamani. Un coleg al său a fost înjunghiat de aceștia. Nu a existat nici o arestare, nici o relatare în media, mai spune acesta.

El spune că se întâmplă e înspăimântător. Medicul ceh poveștește că a ajuns la un spital din Munchen, recomandat de un coleg pensionar deoarece acolo era nevoie de un anestezist, specializarea sa.  El spune că musulamnii refuză tratamentul din partea femeilor.

El spune că mulți migranți au SIDA, sifilis, TBC, dar și multe boli exotice care nu sunt cunoscute în Europa.

Acesta mai spune că aceștia refuză medicamentația pentru copii și îi abandonează pe aceștia în farmacii. 

El  mai afirmă că peste un milioan de poersoane ar fi ajuns în Germania Federală și că acum se pregătesc de procrere, estimarea sa fiind că una din 10 femei este deja însărcinată.

Dacă această situație continuă și Germania re-deschide frontierele sale, mă duc acasă în Republica Cehă.Nimeni nu mă poate ține aici, în această situație, nici măca per dublul salariului de acasă. Am venit în Germania, nu în Africa sau în Orientul Mijlociu, spune acesta revoltat.

Într-un spital din apropierea Rhinului, migranții au atacat personalul cu cuțite dupa ce au un copil de 8 luni  a murit în spital, nimeni nu a fost pedepsit.  mai spune doctorul ceh.

Un alt caz a fost cel în care un musulan bolnav de sifilis a aruncat urina sa în fața unei asistente pe care a amenințat-o că o infectează, mai spune doctorul. Nimic nu s-a întâmplat nici în acest caz.

În astfel de situații, conform legii, cei în cauză ar trebui arestați, susține doctorul.

Acesta mai spune că presa nu spune nimic despre aceste incidente.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”