VIDEO/Ponta huiduit la Arad şi Madrid/Jadarmii, umiliţi de şefi/Televiziunile tac mâlc

VIDEO/Ponta huiduit la Arad şi Madrid/Jadarmii, umiliţi de şefi/Televiziunile tac mâlc

Ponta a fost huiduit duminică şi la Madrid

Victor Ponta aflat la într-un turneu electoral printre românii din Diaspora a fost huidut azi la Madrid.

Preşedintele PSD a participat la slujba duminicală din capitala Spaniei la o biserică ortodoxă românească. La ieşire a fost abordat de mai mulţi participanţi la slujbă cu diverse probleme în timp ce un alte câteva zeci de persoane l-au huiduit.

"Domnule prim-ministru faceţi ceva şi pentru cei din afara ţării, Demisia şi Pleacă acasă" au fost doar câteva din scandările celor din faţa bisericii.

Situaţie incredibilă la Arad, unde un grup masiv de protestatari, care strigau sloganuri anti-Ponta, a fost ţinut pe loc de un şef local al Jandarmeriei. Care repeta disperat că nu au autorizaţie. În cele din urmă, oamenii au putut protesta, însă umilinţa la care s-a putut coborâ acel jandarm este îngrijorătoare pentru o instituţie de forţă a statului. Iar acest incident vine în siajul altor momente din vara-toamna acestui an în care Jandarmeria Română a fost folosită pe post de Pulan împotriva oamenilor. Pe fondul tăcerii complice al televiziunilor. Scutul mediatic al acestui regim care seamănă din ce în ce mai mult cu regimul Ceauşescu.

„Este o activitate de protest şi veţi răspunde!“, "Pentru ce? Pentru că mă plimb pe trotuar?“, „Da, pentru că vă plimbaţi“. „Este o activitate de protest şi veţi răspunde!“, a fost avertismentul celui care s-a prezentat drept colonelul Axenti. "Pentru ce? Pentru că mă plimb pe trotuar?“, a întrebat unul dintre cetăţeni. „Da, pentru că vă plimbaţi“, a fost răspunsul şefului Jandarmeriei locale. Schimbul de replici a continuat în acelaşi mod halucinant minute în şir.
Premierul Victor Ponta a fost huiduit şi la Iaşi, marţi, pe traseul dintre Catedrala Mitropolitană, unde a participat la slujba de Sf. Parascheva, şi zona Primăriei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD