VIDEO/Ponta huiduit la Arad şi Madrid/Jadarmii, umiliţi de şefi/Televiziunile tac mâlc

VIDEO/Ponta huiduit la Arad şi Madrid/Jadarmii, umiliţi de şefi/Televiziunile tac mâlc

Ponta a fost huiduit duminică şi la Madrid

Victor Ponta aflat la într-un turneu electoral printre românii din Diaspora a fost huidut azi la Madrid.

Preşedintele PSD a participat la slujba duminicală din capitala Spaniei la o biserică ortodoxă românească. La ieşire a fost abordat de mai mulţi participanţi la slujbă cu diverse probleme în timp ce un alte câteva zeci de persoane l-au huiduit.

"Domnule prim-ministru faceţi ceva şi pentru cei din afara ţării, Demisia şi Pleacă acasă" au fost doar câteva din scandările celor din faţa bisericii.

Situaţie incredibilă la Arad, unde un grup masiv de protestatari, care strigau sloganuri anti-Ponta, a fost ţinut pe loc de un şef local al Jandarmeriei. Care repeta disperat că nu au autorizaţie. În cele din urmă, oamenii au putut protesta, însă umilinţa la care s-a putut coborâ acel jandarm este îngrijorătoare pentru o instituţie de forţă a statului. Iar acest incident vine în siajul altor momente din vara-toamna acestui an în care Jandarmeria Română a fost folosită pe post de Pulan împotriva oamenilor. Pe fondul tăcerii complice al televiziunilor. Scutul mediatic al acestui regim care seamănă din ce în ce mai mult cu regimul Ceauşescu.

„Este o activitate de protest şi veţi răspunde!“, "Pentru ce? Pentru că mă plimb pe trotuar?“, „Da, pentru că vă plimbaţi“. „Este o activitate de protest şi veţi răspunde!“, a fost avertismentul celui care s-a prezentat drept colonelul Axenti. "Pentru ce? Pentru că mă plimb pe trotuar?“, a întrebat unul dintre cetăţeni. „Da, pentru că vă plimbaţi“, a fost răspunsul şefului Jandarmeriei locale. Schimbul de replici a continuat în acelaşi mod halucinant minute în şir.
Premierul Victor Ponta a fost huiduit şi la Iaşi, marţi, pe traseul dintre Catedrala Mitropolitană, unde a participat la slujba de Sf. Parascheva, şi zona Primăriei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…