Zgonea: Antonescu e în stare să-l numească pe Băsescu premier, dacă ajunge preşedinte

Zgonea: Antonescu e în stare să-l numească pe Băsescu premier, dacă ajunge preşedinte

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, scrie pe contul său de Facebook că liderul liberal Crin Antonescu e în stare să se răzgândească şi să aibă încredere acum în Mihai Răzvan Ungureanu, iar dacă ar ajunge şeful statului, e în stare să îl numească pe Traian Băsescu premier.

Valeriu Zgonea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Zgonea crede că preşedintele PNL, Crin Antonescu , se referă probabil la fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu atunci când afirmă că ar susţine un candidat al dreptei în turul secund al alegerilor prezidenţiale.

"Crin Antonescu spune că în turul doi ar susţine un candidat al dreptei. Probabil că se referă la Mihai Răzvan Ungureanu, cel pe care împreună l-am dat jos din funcţia de prim-ministru", a scris Zgonea.

El a mai arătat că Antonescu e în stare să îl numească pe Traian Băsescu premier dacă ajunge şef de stat, opinând că de la liderul liberal "poţi să te aştepţi acum la orice".

"Eu cred că Antonescu este în stare să se răzgândească şi să aibă încredere acum în MRU. Şi, mai mult, eu cred că este în stare, dacă ajunge Preşedinte, să îl numească chiar şi pe Traian Băsescu în funcţia de prim-ministru. De la Crin Antonescu poţi să te astepţi acum la orice", a scris Zgonea.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”