ZVÂRCOLIRI/Cele 2 INTOXICĂRI EMANATE de SISTEM după DESEMNAREA lui Cioloș. Despre DUBLAREA NUMĂRULUI MORȚILOR din Colectiv, MUȚENIE TOTALĂ

ZVÂRCOLIRI/Cele 2 INTOXICĂRI EMANATE de SISTEM după DESEMNAREA lui Cioloș. Despre DUBLAREA NUMĂRULUI MORȚILOR din Colectiv, MUȚENIE TOTALĂ

La doar câteva secunde după nominalizarea de către președinte a lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier, trompetele SISTEMULUI au început operațiunea de răvășire, de împrăștiere a rahatului pe pereți.

Nu întâmplător, când încă Cioloș se afla pe drum între palatul Cotroceni și palatul Victoria, RTV, ventilatorul securiștilor din spatele lui Ghiță, amicuțul Penalului, a și EMANAT o așa-zisă LISTĂ cu miniștri din viitorul Guvern Cioloș! Bineînțeles, lista a fost propagată de celelalte ventilatoare, adică de B1, știripesurse, dcnews, și celelalte zeci. După modelul Udrea.

A doua intoxicare, frăgezită chiar cu câteva zile înainte de nominalizare, așa, pentru învățarea bebelușului cu laptele praf, a fost Cioloș, nepotul Vulpii/Virgil Ardelean, fostul șef de la Doișunsfert.

Iarăși, nu întâmplător, Radu Tudor va fi personajul care va emana, alături de tristețile consacrate, Dan Andronic, Ion Cristoiu și Bogdan Chirieac, cele mai multe diversiuni/intoxicări.

Despre adevăratul subiect al acestor zile negre, dublarea numărului de morți după incendiul de la clubul Colectiv, nu se suflă o vorbă. Muțenie TOTALĂ.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis

5 VIDEO Scene violente la Cluj: Femeie târâtă prin noroi de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă. Expli…